Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie a lui Gigi Becali, după remiza cu Academica Clinceni: "La revedere, fac economii. Nu mai vreau să am cheltuieli atât de mari"

Prima decizie a lui Gigi Becali, după remiza cu Academica Clinceni: "La revedere, fac economii. Nu mai vreau să am cheltuieli atât de mari"

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, anunţă schimbări în ceea ce priveşte bugetul de salarii al echipei. Se gândeşte foarte serios să scape de jucătorii cu salarii mari şi să aducă jucători de la academia clubului, de la Berceni.

FCSB a încheiat la egalitate cu Academica Clinceni, scor 0-0, luni seară, pe Arena Naţională, la capătul unui meci dezamăgitor. Se pare că Gigi Becali s-a săturat să piardă bani şi se gândeşte la un plan de reorganizare financiară. Prima decizie a fost renunţarea la Dragoş Nedelcu, transferat la MOL Fehervar, în Ungaria. Vecinii au oferit 500.000 de euro pentru un împrumut, cu opţiune de cumpărare din vară, pentru încă 1.5 milioane de euro. Nedelcu pare să fie primul dintr-o nouă listă lungă de jucători de care Gigi Becali vrea să scape la vară. Printre ei, Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Ionuţ Vînă sau Adi Popa.

"Uite ce măsura am luat după meciul cu Clinceni: Nedelcu, la revedere. Scap de 15.000 de euro pe lună, iau şi bani pe el. Fac economii. Nu mai vreau să am cheltuieli de 600 mii de euro pe lună, ci pe 350 de mii de euro. Să vină jucători de la Academie, pentru că dacă nu am intrat în Europa. Eu aştept acum înca un an, dar dacă începe să fie probleme cu bani, nu distrgem banii pe care mi-i dă Dumnezeu la fotbal. Eu înca mai cred că pot să fac mulţi bani din fotbal, dar nu sunt sigur. Trebuie să fiu precaut. Dacă vând un jucator cu 20 de milioane de euro, atunci am bani. Cu 10 nu dau bani, că am avut oferta de 16. Dacă în doi ani ", a declarat Gigi Becali, în direct la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare