Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie importantă luată de preşedintele interimar al Barcelonei! L-a concediat pe cel considerat "mâna dreaptă" a lui Bartomeu

Prima decizie importantă luată de preşedintele interimar al Barcelonei! L-a concediat pe cel considerat "mâna dreaptă" a lui Bartomeu

FC Barcelona

Comentarii

Carles Tusquets, preşedintele interimar al Barcelonei, a luat prima decizie importantă şi a concediat un om din club.

Barcelona e condusă, după demisia lui Josep Maria Bartomeu, de Carles Tusquets, preşedintele interimar al clubului. Acesta n-a stat cu mâinile în sân şi a luat deja prima decizie importantă. Potrivit presei din Spania, Tusquets l-a concediat pe Jaume Masferrer, sfătuitorul lui Bartomeu, conform RAC1.

Jaume Masferrer e considerat capul Barca Gate, acţiune prin care Bartomeu a angajat o firmă specială de social media pentru a denigra fotbaliştii şi fostele lengende ale clubului blaugrana. Astfel, Jaume Masferrer nu va mai face parte din conducerea clubului.

Bartomeu a demisionat, urmează alegeri!

Marţi, 27 octombrie, Josep Maria Bartomeu a anunţat că el şi întreaga sa echipă de conducere a Barcelonei îşi dau demisia. Decizia a venit ca urmare a unei moţiuni de cenzură iniţiate împotriva sa, care a trecut şi ar fi trebuit să urmeze un vot de neîncredere, care i-ar fi fost fatal. Fostul preşedinte de pe Camp Nou a renunţat la funcţie după ce Guvernul a apropat votul de neîncredere să aibă loc pe 1/2 noiembrie.

Acum, în cel mult 90 de zile, vor fi organizate alegeri pentru a stabili cine va ocupa funcţia de preşedinte al Barcelonei. Până atunci, Carles Tusquets e cel care are pe mâini destinele echipei blaugrana.

Afla mai multe despre: carles tusquetsdeciziebarcelona 

viewscnt
Articole similare