Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie luată de Claudiu Niculescu după venirea la Dinamo! Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Prima decizie luată de Claudiu Niculescu după venirea la Dinamo! Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu a devenit noul antrenor al lui Dinamo, după ce a semnat un contract până în 2020 cu gruparea alături de care a cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei ca jucător.

Niculescu debutează ca antrenor la Dinamo în meciul cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, iar înainte de partida de marţi a luat deja prima decizie în noua calitate: Dan Nistor nu numai că va rămâne în lotul "câinilor", dar va păstra şi banderola de căpitan.



Noul tehnician al roş-albilor intenţionează să poarte o discuţie lămuritoare cu Nistor şi spune că l-a sunat deja şi pe fostul tehnician, Florin Bratu, care însă nu i-a răspuns.

"Am nevoie de sprijinul suporterilor şi echipa are nevoie de ei! Am doi colaboratori, Cornel Dobre şi Sorin Popescu. Domnul Mihăescu pe care îl cunoaşteţi cu toţii. Va rămâne şi Cătălin Grigore antrenor cu portarii.

De astăzi intrăm în pâine şi începem o muncă nouă la Dinamo.

Am încercat să adunăm cât mai multe informaţii pentru meciul cu Brăila. E unul din obiectivele echipei. Eu am câştigat acest trofeu în urmă cu un an şi ceva, cu Voluntari şi îmi doresc enorm să îl câştig şi cu Dinamo.

Da, Dan Nistor va rămâne căpitan! Îmi doresc să am discuţii cu toţi jucătorii şi în special cu el. Trebuie să îmi spună ce simte, ce s-a întâmplat cu adevărat. Eu sunt sigur că el va redeveni jucătorul de acum o lună de zile, care trăgea echipa după el.

Este unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul intern. L-am sunat pe Florin  (n.r. Bratu) aseară şi nu mi-a răspuns, am înţeles că era plecat undeva şi am transmis unui prieten comun să-i spună că l-am sunat. Voi vorbi cu siguranţă cu el
!", a declarat Claudiu Niculescu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dinamoniculescunistorantrenorcapitan 

viewscnt
Articole similare