Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie luată de şefii CFR-ului după eşecul cu Jablonec. La ce concluzie a ajuns unul dintre acţionarii clubului

Prima decizie luată de şefii CFR-ului după eşecul cu Jablonec. La ce concluzie a ajuns unul dintre acţionarii clubului

CFR Cluj

Comentarii

Ştefan Gadola, acţionar minoritar la CFR Cluj, a anunţat prima decizie pe care a luat-o după eşecul cu 1-0 în faţa lui Jablonec, în prima etapă din grupele Conference League.

CFR Cluj a debutat cu un eşec surprinzător în grupele Conference League. Campioana României a pierdut cu 1-0 în faţa lui Jablonec, după un penalty provocat de Mario Camora ca urmare a unei gafe făcute de Bălgrădean.

La finalul partidei, Ştefan Gadola, acţionar la CFR Cluj, a anunţat o primă decizie pe care a luat-o după o concluzie pe care a tras-o după acest meci.

La ce concluzie a ajuns unul dintre acţionarii lui CFR Cluj. Prima decizie anunţată

Deşi era favorită, CFR Cluj a suferit în meciul cu Jablonec. Situaţia campioanei României s-a complicat în minutul 51, când Camora a oprit mingea cu mâna din drumul spre poartă şi a fost eliminat.

Rămasă în 10 jucători, CFR Cluj n-a mai avut forţa să revină. Însă Ştefan Gadola a observat şi o altă diferenţă la această partidă. Acţionarul lui CFR Cluj a fost impresionat de media scăzută de vârstă a adversarilor.

Gadola a decis astfel că CFR Cluj are nevoie de întinerirea lotului şi susţine că politica de transferuri va fi schimbată:

”Asta este, nu este nicio catastrofă. N-am jucat ca pe vremuri, mai avem de lucru. Cel mai bine ştie Dan Petrescu. Sunt convins că va munci, va lucra şi va face o echipă mai bună. Văzând echipa adversă, una foarte tânără, mă gândesc că şi la noi trebuie. Cu siguranţă vom întineri echipa. O vom face.

Nu mă îngrijorează forma lui Camora. El a fost mereu un mare sportiv, un mare caracter. Ce să spun? A fost o fază discutabilă la eliminare. Eu am văzut că a fost împins. Judec ca un inginer. Poate a fost fault şi a pus mână pe minge după.

Ce să ştiu eu ce a gândit Bălgrădean... El a fost pe teren, eu undeva la televizor... Optimist sunt, da, vom merge mai departe şi vom lupta. Eu cred că am avut un adversar pe care putem să îl batem în meciul retur. Spercam că vom lua puncte şi bani”, a declarat Ştefan Gadola pentru gsp.ro.

Nu este prima dată când şefii lui CFR Cluj anunţă că-şi doresc întinerirea lotului. La ultima plecarea a lui Dan Petrescu, în noiembrie 2020, patronii lui CFR Cluj i-au reproşat ”Bursucului” că a cerut să fie transferaţi doar jucători cu experienţă, trecuţi de 30 de ani.

Şefii lui CFR Cluj s-au plâns atunci că FCSB şi Universitatea Craiova reuşesc să câştige sume importante din transferuri, deoarece au investit şi s-au bazat pe jucători tineri.

Dan Petrescu este însă recunoscut pentru afinitatea pe care o are pentru jucători cu experienţă, care-l ajută să obţină rezultate imediate. De altfel, unul dintre transferurile cerute de Petrescu pentru a accepta să-l înlocuiască pe Şumudică a fost Emmanuel Culio, care are 38 de ani.

Ce transferuri a făcut CFR Cluj după ce Dan Petrescu a revenit:

  • Emmanuel Culio - 38 de ani
  • Florin Ştefan - 25 de ani
  • Mihai Bordeianu - 29 de ani
  • Nana Boateng - 27 de ani

Afla mai multe despre: gadola 

viewscnt
Articole similare