Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima declaraţie a lui Qaka după ce a semnat cu FCSB. Clauza uriaşă pe care o are în contract

Prima declaraţie a lui Qaka după ce a semnat cu FCSB. Clauza uriaşă pe care o are în contract

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka a trecut testele medicale şi urmează să semneze cu FCSB. Medicii au avut unele îndoieli şi mijlocaşul de 23 de ani a fost suspus unor teste suplimentare, însă până la urmă i-au dat avizul.

UPDATE 2015: Kamer Qaka a oferit primele declaraţii după ce a semnat pe cinci ani cu FCSB. Jucătorul venit de la CSM Poli Iaşi va purta numărul 92 şi are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

”A fost o zi foarte lungă, dar am semnat cu Steaua şi sunt foarte fericit. Sunt obosit, dar a meritat efortul. Am semnat cu cea mai bună echipă din România şi sunt foarte fericit. (n.r. întrebat dacă tatăl său e mândru de el) Foarte mândru, e o mare realizare pentru mine să semnez cu Steaua, e un club mare. Înseamnă mult pentru mine (n.r. acest transfer), pentru familia mea, pentru cariera mea. E o echipă foarte mare şi sunt foarte fericit. Vor să joc şi să dau sută la sută, la fel cum am făcut la fiecare echipă. Voi da totul pentru Steaua, pentru echipa mea.  

(n.r. întrebat dacă FCSB ia titlul) Sper, bineînţeles că îmi voi încuraja echipa. Sper să câştige tot. Fiecare jucător al Stelei este foarte bun. Îmi plac toţi jucătorii de acolo, pentru că sunt jucători de clasă. Voi fi fericit să mă antrenez şi să joc împreună cu ei”
, a declarat Qaka.


UPDATE 19:31 Kamer Qaka a semnat contractul cu FCSB. Mijlocaşul albanez a semnat pe cinci ani, iar Gigi Becali a ţinut să-i pună o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Qaka şi-a ales şi numărul pe care-l va purta, unul mai puţin obişnuit, 92 - acelaşi pe care l-a avut şi la CSM Poli Iaşi.


Internaţionalul albanez urmează să semneze cu FCSB la capătul unei zile lungi. Kamer Qaka s-a prezentat la testele medicale încă din prima parte a zilei, dar medicii i-au recomandat să facă unele analize suplimentare. Până la urmă, testele au ieşit bine şi Qaka a primit avizul pentru transfer.

Examenul medical s-a încheiat în jurul orei 17:00, după care mijlocaşul de 23 de ani a mers la biroul lui Valeriu Argăseală unde urmează să discute ultimele detalii despre contract şi să semneze.

FCSB a plătit 450.000 de euro pentru transferul lui Kamer Qaka, dar CSM Poli Iaşi a ţinut să păstreze 15% dintr-un eventual transfer.

Afla mai multe despre: kamer qakafcsbliga 1csm poli iasi 

viewscnt
Articole similare