Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima declaraţie a Mihaelei Buzărnescu după ce a trecut de Svitolina: ”Pentru mine este o onoare că am ajuns la acest nivel”

Prima declaraţie a Mihaelei Buzărnescu după ce a trecut de Svitolina: ”Pentru mine este o onoare că am ajuns la acest nivel”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a declarat, vineri, după calificarea în semifinalele turneului de la Birmingham, că a avut două săptămâni extraordinare şi că pentru ea este o onoare faptul că a ajuns la nivelul de acum, la care întâlneşte adversare foarte bune.

“Sunt foarte mulţumită de cum am jucat astăzi. Am reuşit să mă concentrez şi să joc bine. Am avut două săptămâni extraordinare. Elina este o jucătoare mare şi pentru mine este o onoare că am ajuns la acest nivel, să joc împotriva unor sportive ca ea. Încerc să abordez fiecare meci ca pe unul normal şi să îmi fac jocul”, a spus Buzărnescu, potrivit wtatennis.com.

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a eliminat-o, vineri, pe sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 5 WTA şi favorită 2, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham. Buzărnescu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, într-o oră şi 11 minute.

Mihaela Buzărnescu şi Svitolina au fost adversare şi în turul trei la Roland Garros, la 1 iunie, când învingătoare a fost tot românca, scor 6-3, 7-5.

Afla mai multe despre: buzarnescuwtatenis,  

viewscnt
Articole similare