Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima declaraţie a Simonei Halep după victoria cu Ţurenko: ”Nu a fost deloc uşor pentru mine”

Prima declaraţie a Simonei Halep după victoria cu Ţurenko: ”Nu a fost deloc uşor pentru mine”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

”Sunt foarte mulţumită de evoluţia mea, pentru că vântul a suflat foarte puternic şi ne-a dat bătăi de cap amândurora, nu a fost deloc uşor pentru mine, am vrut să mă concentrez pentru fiecare minge până la urmă, mi-a reuşit şi merg mai departe în această competiţie.

E bine că am condus meciul. Pe zi ce trece, normal, se acumulează oboseală, dar cu toate acestea mă simt tot mai bine”, a spus Simona Halep la interviul de la finalul meciului.

Adrian Măcelaru, ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite, a fost prezent la meci. ”Este o plăcere să joc cu astfel de personalităţi în tribune.”

”Mâine voi avea parte de un meci dificil, pentru că ambele posibile adversare lovesc tare, deci va trebui să stau bine pe picioare. Sper să mă recuperez până mâine”, a mai spus Halep.

În sferturi, Simona Halep va evolua cu învingătoarea din partida Belinda Bencic (Elveţia), locul 45 - Arina Sabalenka (Belarus), locul 9 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată la Dubai cu un premiu de 59.960 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona halepwtatenis 

viewscnt
Articole similare