Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima declaraţie oficială a lui Ronaldo după ce a fost acuzat de viol: "Adevărul va ieşi la iveală". Ce spune despre revenirea la Manchester

VIDEO | Prima declaraţie oficială a lui Ronaldo după ce a fost acuzat de viol: "Adevărul va ieşi la iveală". Ce spune despre revenirea la Manchester

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima dată în public după ce a fost acuzat de viol. Totodată, portughezul a discutat şi despre revenirea la Manchester, acolo unde a jucat între 2003 şi 2009. Manchester United - Juventus va fi marţi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Ştiu că sunt un exemplu atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc mereu, sunt un om fericit, am o familie fantastică, sunt respectat, am tot ce îmi doresc.Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, important este ca eu să îmi văd de fotbal şi de familia mea. În final, adevărul va ieşi la iveală", au fost singurele comentarii ale lui Ronaldo despre acuzaţia de viol. 

Tot la conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Manchester United şi Juventus, Ronaldo a dezvăluit sentimentele pe care le-a avut atunci când a aflat că o va întâlni pe Manchester United şi ce înseamnă pentru el clubul la care a jucat şase ani, înainte de a fi cumpărat de Real Madrid. Totuşi, în ciuda afecţiunii pe care o poartă clubului de pe Old Trafford, portughezul a confirmat că se va bucura ca la orice alt gol. 

VEZI VIDEO CU CELE DOUĂ GOLURI MARCATE DE RONALDO CONTRA LUI UNITED!

"Sunt foarte emoţionat de revenirea la Manchester, atunci când s-a tras la sorţi mi-am amintit întreaga perioadă petrecută aici. Cu United am câştigat totul. Mi-am amintit de un public fantastic, dar şi de o persoană pe care nu am cum să o uit, Sir Alex Ferguson. El m-a ajutat cel mai mult, îi transmit toate cele bune. 

Va fi un meci dificil, Manchester United este o echipă tare, care joacă acasă, dar noi avem atuurile noastre, suntem Juventus. Dacă jucăm bine, aşa cum îşi doreşte antrenorul nostrum avem şanse mari să câştigăm. Trebuie să îi respectăm pe cei de la United, dar să îi învingem. Iar cu un succes, practic, ne calificăm".

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoviolliga campionilormanchester unitedjuventus 

viewscnt
Articole similare