Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima demitere importantă în Marea Britanie după ce Meghan Markle a acuzat Casa Regală de rasism

Prima demitere importantă în Marea Britanie după ce Meghan Markle a acuzat Casa Regală de rasismgalerie foto

Diverse

Comentarii

Piers Morgan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi controversaţi prezentatori TV din lume, a fost dat afară de la ITV după ce a acuzat-o pe Meghan Markle că a minţit în interviul pe care l-a acordat celebrei Oprah, la canalul CBS.

Interviul pe care Meghan Markle şi prinţul Harry l-a acordat postului CBS a stârnit foarte multe discuţii. Mai ales după ce Meghan Markle a acuzat de rasism familia regală a Marii Britanie. În plus, actriţa s-a plâns că s-a gândit să se sinucidă şi Casa Regală a refuzat-o când a solicitat ajutor specializat.

Unul dintre cei care au contrat-o dur pe Meghan Markle a fost Piers Morgan, unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV din lume. Acesta a acuzat-o pe Meghan că a minţit în interviul pentru CBS şi s-a referit la ea ca la ”Prinţesa Pinocchio”. În cadrul emisiunii matinale pe care o avea la postul ITV, Morgan a transmis că nu crede nimic din dezvăluirile făcute de soţia prinţului Harry.

”La cine te-ai dus? Ce ţi-au spus? Îmi pare rău, dar nu cred niciun cuvânt din ceea ce spui, Meghan Markle. Nu aş crede-o nicio dacă ar prezenta rubrica meteo. Faptul că a declanşat acest atac împotriva familiei noastre regale cred că este dispreţuitor [...] Încă am îngrijorări serioase cu privire la veridicitatea a multe dintre lucrurile pe care le-a spus”, a fost o parte din comentariul lui Piers Morgan.

Meghan Markle a trimis o plângere la ITV, Piers Morgan a fost dat afară

Deranjată de afirmaţiile făcute de Piers Morgan, Meghan Markle i-a contactat pe şefii postului şi le-a trimis o plângere. Aceştia i-au cerut lui Piers Morgan să-şi ceară scuze, dar a refuzat. În plus, au fost depuse peste 41.000 de plângeri împotriva afirmaţiilor făcute de Morgan, astfel că ITV a decis să rupă colaborarea cu celebrul prezentator.

”În urma discuţiiloe cu ITV, Piers Morgan a decis că este momentul să părăsească ”Good Morning Britain. ITV a acceptat această decizie şi nu mai are nimic de adăugat”, se arată în comunicatul ITV.

Serena Williams, mesaj de susţinere pentru Meghan şi Harry

Foarte bună prietenă cu Meghan Markle, Serena Williams i-a felicitat pe cei doi pentru decizia de a se rupe de Casa Regală a Marii Britanii, dar şi pentru că au avut curajul să ofere detalii despre suferinţele pe care le-au îndurat:

”Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată ilustrează durerea şi cruzimea pe care le-a trăit.

Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.

Vreau ca fiica lui Meghan, fiica mea şi fiica ta să trăiască într-o societate condusă de respect. Amintiţi-vă că esenţa spiritului este reprezentată de dragoste, bucurie, pace, suferinţă, bunătate, generozitate, credinţă, blândeţe şi autocontrol. Nu există nicio lege împotriva acestor lucruri”, a fost mesajul postat de Serena Williams pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: pierd morgan 

viewscnt
Articole similare