Experiențe împreună.
You are here:

Prima divă din WWE a ajuns de nerecunoscut. A fost arestată din nou după ce a făcut dezastru

Prima divă din WWE a ajuns de nerecunoscut. A fost arestată din nou după ce a făcut dezastrugalerie foto

WWE

Comentarii

Tammy 'Sunny' Sytch, prima divă din WWE, a ajuns într-o situaţie deplorabilă. Ajunsă la 47 de ani, fosta luptătoare a ajuns din nou în spatele gratiilor.

Tammy 'Sunny' Sytch a fost inclusă în ”Hall of Fame-ul” WWE şi a fost una dintre cele mai cunoscute figuri ale acestui show. La mijlocul anilor '90, 'Sunny' Sytch era în mare vogă şi în 1996 era cea mai căutată celebritate pe internet. De asemenea, a fost considerată una dintre cele mai sexy femei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

La apogeul carierei, 'Sunny' Sytch a refuzat o ofertă de milioane de dolari pentru a poza în Playboy. Ulteriro, după ce faima sa a început să apună, a ajuns să lucreze pentru un site cu conţinut pentru adulţi. A rămas aici între 2001 şi 2003 şi în 2016 a ajuns actriţă în filme pentru adulţi.

În paralel, a ajuns însă să aibă mari probleme cu legea. Prima dată a fost arestată în 2012, după ce a fost acuzată de conducere sub influenţa alcoolului, furt şi viol. Apoi, a fost închisă de mai multe ori. Acum a fost din nou arestată după ce fusese eliberată condiţionat. 'Sunny' Sytch a fost reţinută după ce a condus fără permis, a refuzat să oprească la semnele poliţistului şi a încălcat un ordin de restricţie pentru violenţă domestică.

viewscnt
Articole similare
"Micuta" Irina Bara s-a facut mare. 5 secrete despre tenismena surpriza a Romaniei la...