Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă din Liga 1 care-l refuză pe Constantin Budescu: ”Nu suntem interesaţi în momentul ăsta de el. Poate va ajunge la FCSB...”

Prima echipă din Liga 1 care-l refuză pe Constantin Budescu: ”Nu suntem interesaţi în momentul ăsta de el. Poate va ajunge la FCSB...”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă susţine că Budescu nu se află în atenţia Craiovei. Mijlocaşul de 30 de ar putea pleca de la Astra pentru doar 300.000 de euro.

Constantin Budescu a revenit în vară la Astra, după ce s-a despărţit de Al Shabab şi este din nou unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Motiv pentru care se vorbeşte iarăşi despre un transfer. Există zvonul că Gigi Becali ar fi interesat să-l readucă din iarnă la FCSB, după ce în urmă cu un şi jumătate l-a cedat la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro.

Însă Budescu nu a reuşit să-l impresioneze şi pe Victor Piţurcă. Întrebat dacă ar fi interesat de un astfel de jucător, antrenorul Craiovei spune că Budescu este un mijlocaş foarte bun, dar de care echipa sa nu are nevoie în acest moment.

”Nu suntem interesaţi în momentul ăsta de Budescu, care din punctul meu de vedere este un jucător foarte bun. El se simte foarte bine la Astra. Nu ştiu, poate va ajunge la FCSB... a mai jucat acolo şi ştie despre ce e vorba”, a declarat Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare