Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima eliminare din carieră! Ce antrenor a văzut cartonaşul roşu din partea arbitrilor

Prima eliminare din carieră! Ce antrenor a văzut cartonaşul roşu din partea arbitrilor
Comentarii

Frank Lampard a fost trimis în tribune după ce a protestat la adresa arbitrilor. Echipa sa a pierdut în faţa unei codaşe şi a ieşit din zona locurilor promovabile.

Frank Lampard a "avut nevoie" de doar şapte etape pentru a fi pentru prima oară eliminat în cariera de antrenor. Tehnicianul celor de la Derby County a văzut din tribune finalul meciului pe care formaţia sa l-a disputat în deplasare cu Roterham. Antrenorul de 40 de ani a părăsit spaţiul tehnic pentru a protesta după ce "berbecii au rămas în inferioritate numerică iar adversarii au primit şi un penalty.

Centralul întâlnirii i-a arătat cartonaşul roşu fostului mare fotbalist. Avertismentele acordate antrenorilor reprezintă o noutate în Championship. Măsura este testată de Federaţia Engleză de Fotbal în acest sezon atât în liga secundă, dar şi în Cupa Angliei şi Cupa Ligii. 

Lampard pare mai temperamental ca antrenor. În cariera de fotbalist a fost eliminat doar de două ori în 609 meciuri jucate în Premier League. 

Fără Lampard pe bancă, Derby a pierdut în final cu 1-0 şi a coborât pe poziţia a şaptea în clasament. Dacă ar fi câştigat partida, alb-negrii ar fi urcat pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Leeds. 

Afla mai multe despre: lampardderby countyeliminare 

viewscnt
Articole similare