Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima formaţie din Premier League cu fani în tribune. Arsenal a jucat cu 2000 de fani în tribune în faţa celor de la Rapid Viena

Prima formaţie din Premier League cu fani în tribune. Arsenal a jucat cu 2000 de fani în tribune în faţa celor de la Rapid Viena

Fotbal

Comentarii

După 9 luni de la startul pandemiei, suporterii lui Arsenal s-au întros pe stadion în victoria din Europa League cu Rapid Viena.

2000 de fani a avut Arsenal în tribune la meciul din Europa League în faţa austriecilor de la Rapid Viena. Formaţia antrenată de Mikel Arteta s-a impus cu 4-1 în etapa a 5-a a grupelor Europa League şi cu 15 puncte din tot atâtea posibile este deja calificată de pe primul loc mai departe. În Premier League, Arsenal nu o duce la fel de bine, este abia pe locul 14 după 10 jocuri.

Meciul cu spectatori a avut parte prin respectarea strictă a măsurilor de siguranţă impuse de legislaţia în vigoare. Cei 2000 de fani s-au aflat la două scaune unii de alţii pentru a respecta distanţarea socială. De asemenea, toţi cei 2000 de fani au purtat măşti de protecţie pe gură şi nas.

 

Arsenal va juca cu Tottenham în derby-ul etapei viitoare din Premier League. Tottenham vine după victoria de acasă cu Manchester City şi remiza din deplasare cu Chelsea. Echipa antrenată de Jose Mourinho este surpriza actualei ediţii a Premier League şi este lider în clasament.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: arsenaleuropa league 

viewscnt
Articole similare