Experiențe împreună.
You are here:

Prima formaţie din Premier League cu fani în tribune. Arsenal a jucat cu 2000 de fani în tribune în faţa celor de la Rapid Viena

Prima formaţie din Premier League cu fani în tribune. Arsenal a jucat cu 2000 de fani în tribune în faţa celor de la Rapid Viena

Fotbal

Comentarii

După 9 luni de la startul pandemiei, suporterii lui Arsenal s-au întros pe stadion în victoria din Europa League cu Rapid Viena.

2000 de fani a avut Arsenal în tribune la meciul din Europa League în faţa austriecilor de la Rapid Viena. Formaţia antrenată de Mikel Arteta s-a impus cu 4-1 în etapa a 5-a a grupelor Europa League şi cu 15 puncte din tot atâtea posibile este deja calificată de pe primul loc mai departe. În Premier League, Arsenal nu o duce la fel de bine, este abia pe locul 14 după 10 jocuri.

Meciul cu spectatori a avut parte prin respectarea strictă a măsurilor de siguranţă impuse de legislaţia în vigoare. Cei 2000 de fani s-au aflat la două scaune unii de alţii pentru a respecta distanţarea socială. De asemenea, toţi cei 2000 de fani au purtat măşti de protecţie pe gură şi nas.

 

Arsenal va juca cu Tottenham în derby-ul etapei viitoare din Premier League. Tottenham vine după victoria de acasă cu Manchester City şi remiza din deplasare cu Chelsea. Echipa antrenată de Jose Mourinho este surpriza actualei ediţii a Premier League şi este lider în clasament.

Articol postat de ANDREI BADEA

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...