Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură a lui Mircea Rednic în 2019! "Câinii" aduc un jucător din academia lui Liverpool

Prima lovitură a lui Mircea Rednic în 2019! "Câinii" aduc un jucător din academia lui Liverpool
Comentarii

Dinamo a reuşit primul transfer din acest an, după ce s-au înţeles cu un fundaş crescut în Anglia, tocmai în academia lui Liverpool.

Jordan Mustoe, un fundaş stânga în vârstă de 27 de ani, va ajunge joi în România, alături de Luana Rednic, pentru a semna contractul cu Dinamo, potrivit GSP. 

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani a mai colaborat cu jucătorul în perioada în care a stat pe banca lui Westerlo, în Belgia. El vine ca înlocuitor pentru Vlad Olteanu şi Sergiu Popovici. El este liber de contract după despărţirea de clubul finlandez Seinäjoen Jalkapallokerho.

Mustoe s-a născut în Merseyside şi care orice copil din acea zonă a sperat să joace pentru Liverpool. El a ajuns în academia clubului de pe Anfield, dar nu a fost reţinut şi a fost luat de Wigan, acolo unde a fost antrenat de actualul selecţioner al Belgiei, Roberto Martinez. 

150,000 euro este cota lui Mustoe, potrivit transfermarkt.com. De-a lungul carierei, a mai jucat la Barnet, Morecambe, Carlisle United, Bury, Wycombe Wandereres şi Accrington Stanley, toate din eşaloanele secunde ale fotbalului englez. 

Afla mai multe despre: jordan mustoedinamomircea rednictransfer 

viewscnt
Articole similare