Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură a lui Mourinho! AS Roma a deschis negocierile pentru primul mare transfer al verii

Prima lovitură a lui Mourinho! AS Roma a deschis negocierile pentru primul mare transfer al verii

Serie A

Comentarii

Potrivit presei italiene, AS Roma a deschis deja negocierile pentru transferul lui Andrea Belotti (FC Torino)

Andrea Belotti este una dintre principalele ţinte ale Romei pentru perioada de transferuri din vară.

După şase sezoane în tricoul ”Granata”, Belotti este decis să plece de la Torino. El mai are contract până în 2022, iar preşedintele Urbano Cairo nu are nicio intenţie să-l piardă gratis.

Corriere dello Sport notează că acestea au fost motivele pentru care Torino a acceptat negocierile cu AS Roma, negocieri care s-au pornit deja în ultimele ori.

30 de milioane de euro solicită Torino pentru transferul lui Andrea Belotti, o solicitare pe care Roma o va analiza, ţinând cont că în şase luni l-ar putea transfera gratis.

Atacantul are un salariu de 2 milioane de euro pe sezon, iar Tiago Pinto, directorul sportiv al Romei este dispus să-i ofere 3.5 milioane de euro pe an.

Belotti a fost extrem de deschis în primele discuţii, declarându-se entuziasmat de posibilitatea de a lucra alături de Jose Mourinho, noul tehnician al Romei. De serviciile lui Belotti s-a mai interesat în urmă cu câteva luni şi Chelsea.

În actuala stagiune, Belotti a marcat 13 goluri şi a oferit şapte pase decisive în cele 35 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui FC Torino.

Afla mai multe despre: mourinhoas romafc torinoandrea belotti 

viewscnt
Articole similare