Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură dată de Cristian Chivu ca antrenor la Inter Primavera. Anunţul presei din Italia

Prima lovitură dată de Cristian Chivu ca antrenor la Inter Primavera. Anunţul presei din Italia
Comentarii

Inter Milano se pregăteşte pentru partida cu Fiorentina, din Serie A.

Campioana este lider în Serie A după primele patru etape. Inter are 10 puncte, după trei victorii şi o remiză, iar în etapa a cincea merge la Firenze, pentru partida contra Fiorentinei.

Dacă Ionuţ Radu face parte din lotul convocat de Simone Inzaghi pentru duelul cu Fiorentina, surpriza o reprezintă tânărul Mattia Sangalli, care a fost inclus în lotul pentru meciul cu Fiorentina.

”Mijlocaşul central a fost promovat de la formaţia Primavera, echipă antrenată de Cristian Chivu” anunţă jurnalistul Daniele Mari. Este primul jucător important promovat de formaţia antrenată de Cristian Chivu la echipa mare, după ce echipa a fost preluată de fostul mare internaţional român.

Mattia Sangalli are 19 ani şi este considerat un produs de mare viitor al celor de la Inter. Fotbalistul născut la Milano evoluează ca mijlocaş defensiv şi este cotat la 200 de mii de euro. El a fost titular indiscutabil în echipa lui Cristian Chivu, în acest start de sezon.

De când a preluat-o pe Inter U19, Cristian Chivu nu a pierdut încă niciun meci. A câştigat cu Atalanta, 3-2, în prima etapă, a remizat cu Fiorentina (3-3) şi s-a impus în deplasare la Bologna, scor 3-1. Inter U19 joacă în etapa viitoare cu Juventus U19. Inter este pe locul 2 în campionat, la egalitate cu AS Roma U19.

Afla mai multe despre: cristian chivu 

viewscnt
Articole similare