Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură dată de Rapid de la venirea lui Bergodi! Adrian Iencsi s-a întors la echipa sa de suflet. ”Pentru mine înseamnă totul”

Prima lovitură dată de Rapid de la venirea lui Bergodi! Adrian Iencsi s-a întors la echipa sa de suflet. ”Pentru mine înseamnă totul”

Superliga

Comentarii

Adrian Iencsi este noul antrenor secund al Rapidului. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

“Revenirea la Rapid înseamnă pentru mine, în primul rând, urmarea carierei profesionale. Lucrând cu un antrenor care are foarte multă experienţă, un antrenor care şi el, la rândul său, iubeşte acest club. A mai fost aici şi s-a ataşat de tot ceea ce înseamnă Rapid. În primul rând, este o gândire a mea din punct de vedere profesional pentru că îmi place foarte mult meseria de antrenor şi, cu atât mai mult, revenirea la Rapid înseamnă ceva deosebit pentru mine.

Rapid, cum am spus de foarte multe ori, este a doua mea casă. Rapid pentru mine înseamnă totul. Aici m-am format ca om, m-am dezvoltat mental, m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. Am avut o oportunitate foarte mare să am parte de foarte mulţi colegi de echipă de la care am învăţat ceva. Am avut parte de antrenori care m-au format şi, în acelaşi timp, de conducători. Mă consider un norocos că am avut şi am şansa de a juca în tricoul alb-vişiniu şi de a fi iubit de cea mai frumoasă galerie din România şi cei mai frumoşi suporteri din întreaga ţară.

Lucrurile acestea contează foarte mult pentru mine. Mă simt mândru pentru că am în spate o istorie, o tradiţie. Am în spate nişte amintiri frumoase, trofee câştigate şi, întotdeauna, ceea ce mi-a dat Rapid nu am să uit niciodată. Merg în continuare cu încredere şi, aşa cum am spus mereu, Rapid îmi oferă întotdeauna motivaţie, entuziasm şi încredere în tot ceea ce fac”, a spus Iencsi pentru fcrapid.ro.

Iencsi a evoluat pentru Rapid între 1997 şi 2004, dar şi în sezonul 2009-2010. În total a adunat 212 meciuri în tricoul echipei giuleştene, a marcat 24 de goluri şi a câştigat Cupa României în 2002. Fostul fundaş central a mai pregătit-o pe Rapid în 2020, însă nu a avut prea mult succes, obţinând doar trei victorii.

Ultima dată, Iencsi a antrenat CSM Sighetu Marmaţiei în Liga 3.

Afla mai multe despre: rapidbergodiiencsi 

viewscnt
Articole similare