Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură importantă reuşită de CFR Cluj în această perioadă. EXCLUSIV | Ce spune Marius Bilaşco

Prima lovitură importantă reuşită de CFR Cluj în această perioadă. EXCLUSIV | Ce spune Marius Bilaşco

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a reuşit prima lovitură importantă pe final acest final de sezon. Campioana României a reuşit să prelungească împrumutul lui Cristi Manea până la finalul sezonului.

CFR Cluj a făcut o mutare importantă în această perioadă. Oficialii clubului au reuşit să-i prelungească împrumutul lui Cristi Manea, unul dintre jucătorii importanţi din lotul antrenat de Dan Petrescu. Împrumutul lui Manea urma să expire pe 30 iunie, însă acum are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului.

Prima mutare importantă reuşită de CFR Cluj în această perioadă. Reacţia lui Bilaşco

Pandemia de coronavirus le-a dat cluburilor multe bătăi de cap. Mulţi jucători aveau contract până pe 30 iunie, dar sezonul a fost întrerupt şi s-ar putea termina la finalul lunii iulie. Oficialii cluburilor caută în această perioadă soluţii pentru a nu rămâne descoperiţi pentru meciurile care se vor disputa după 30 iunie.

De exemplu, CFR Cluj putea rămâne după 30 iunie fără doi jucători de bază: Manea şi Arkaluskis. Însă şefii campioanei României au reuşit o mutare importantă şi au reuşit să-i prelungească împrumutul lui Cristi Manea până la finalul sezonului. Fundaşul de 22 de ani aparţine de Apollon Limassol, însă n-a jucat niciodată pentru echipa din Cipru.

Întrebat despre situaţia lui Cristi Manea, Marius Bilaşco, oficial la CFR Cluj, spune că oficialii clubului negociază prelungirea contractului şi cu alţi jucători: ”Noi avem discuţii cu toţi jucătorii care sunt în situaţia de a termina contractul la sfârşitul acestei luni şi eu sunt convins că vom reuşi cu majoritatea să avem o înţelegere, pentru a reuşi să terminăm campionatul”, a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

Giedrius Arlauskis, marea lovitură pe care o încearcă CFR Cluj

Portarul titular din parta lui CFR Cluj mai are contract până pe 30 iunie şi nu este clar dacă va rămâne până la finalul sezonului. Însă oficialii campioanei României îşi doresc şi mai mult de atât. Arlauskis este în negocieri cu mai multe cluburi din străinătate, dar cei de la CFR Cluj speră să-l convingă să-şi continue cariera în Gruia. Arlauskis a anunţat că va oferi peste o săptămână un răspuns la propunerea lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: marius bilasco 

viewscnt
Articole similare