Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecarea e iminentă. PSG îi fură lui Zidane jucătorul preferat cu o ofertă uriaşă. Presa din Spania a anunţat transferul

Plecarea e iminentă. PSG îi fură lui Zidane jucătorul preferat cu o ofertă uriaşă. Presa din Spania a anunţat transferul

Real Madrid

Comentarii

Venit săptămâna trecută la Real Madrid, Zinedine Zidane a început deja să-şi contureze lotul pentru sezonul viitor. Însă antrenorul francez a primit acum o veste extrem de proastă.

Unul dintre jucătorii săi preferaţi, Raphael Varane, este nemulţumit la Real Madrid şi vrea să plece în vara acestui an. Imediat a intrat pe fir PSG. Dacă tot a părăsit prematur Liga Campionilor, încă din optimile de finală în acest sezon, echipa lui Tuchel nu vrea să mai rateze trofeul în stagiunea viitoarea, astfel că începe să-şi întărească şi linia defensivă.

Presa din Spania scrie că PSG a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Raphael Varane, iar şansele ca fundaşul să se alăture campioanei Franţei sunt foarte mari.

Varane a fost nemulţumit că Real Madrid nu a celebrat cum se cuvine titlul mondial câştigat de naţionala Franţei. Spre deosebire de gruparea blanco, marea rivală Atletico Madrid şi-a sărbătorit campionii mondiali.

Pentru Antoine Griezmann, Lucas Hernandez şi Thomas Lemar, Atletico s-a pregătit special. Campionii mondiali au fost sărbătoriţi atât în cadru intim, cât şi în faţa fanilor. Apoi au primit o replică a Cupei Mondiale cu care s-au pozat pe Wanda Metropolitano.

Pe Bernabeu, astfel de gesturi au lipsit, la fel şi susţinerea clubului pentru internaţionalul francez la câştigarea unui Balon de Aur. Real Madrid l-a transferat deja pe Eder Militao de la FC Porto, dar o plecare a lui Varane i-ar putea determina pe madrileni să deschidă alte două piste: De Ligt şi Milan Skriniar.

Afla mai multe despre: real madridzidane 

viewscnt
Articole similare