Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima măsură luată de Gigi Becali, după şedinţa cu jucătorii: ”Le-am zis clar! L-am dat exemplu pe Tănase. Nu mai tolerez nimic”

Prima măsură luată de Gigi Becali, după şedinţa cu jucătorii: ”Le-am zis clar! L-am dat exemplu pe Tănase. Nu mai tolerez nimic”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea ordine şi disciplină la FCSB în mandatul lui Bogdan Andone. Pentru a se asigura că jucătorii înţeleg mesajul, patronul FCSB a mers la reunirea lotului.

Într-o şedinţă ţinută chiar înainte de antrenament, Becali le-a transmis fotbaliştilor că nu va tolera indisciplina.

Eu le-am spus în felul următor, că piatra pe care nu au luat-o în seamă ziditorii a ajuns în vârful unghiului. Şi el, Andone, care nu a fost băgat în seamă, e posibil să fie cel mai bun. Le-am mai spus că de disciplină nu vorbesc. Poate să fie el oricare ar fi el... L-am dat exemplu pe Tănase, care e prea disciplinat şi oricum nu se supără dacă zic eu ceva. Ştie că e un fel de favorit. Şi am zis, chiar dacă Tănase greşeşte, afară din antrenament. Indisciplina nu se tolerează. Oricine mă sună, din jucători, să-mi spună că s-a luat o măsură cu el, să nu mă sune.

La Academie am luat o măsură clară: nu mai există televizoare în camere. Le desfiinţăm! Va fi un singur televizor în sala de lecturi”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbacademie 

viewscnt
Articole similare