Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mutare a şefilor lui Gaziantep pentru a-l convinge pe Marius Şumudică să continue! Fotbalistul semnează pe trei ani: "Am ajuns la un acord!"

Prima mutare a şefilor lui Gaziantep pentru a-l convinge pe Marius Şumudică să continue! Fotbalistul semnează pe trei ani: "Am ajuns la un acord!"
Comentarii

Şefii lui Gaziantep FK pregătesc prima mutare pe piaţa transferurilor pentru a-l convinge pe Marius Şumudică (49 de ani) să rămână la echipă. Preşedintele Mehmet Buyukekşi a anunţat că i-a fost oferit un nou contract lui Gunay Guvenc (29 de ani), portarul de bază al echipei lui Marius Şumudică.

Prima mutare a şefilor pentru a-l convinge pe Şumudică să continue! Fotbalistul semnează pe trei ani

Viitorul lui Marius Şumudică la Gaziantep FK e în aer, după ce contractul managerul formaţiei turce nu a fost prelungit, iar românul a primit oferte de a se despărţi de echipă. Marius Şumudică a anunţat că vrea să rămână le Gaziantep, refuzând oferte din Golf, dar între timp a sosit pe adresa sa o ofertă greu de refuzat de la Al Shabab, fost sa echipă. Şefii fac acum tot posibilul pentru a-l păstra pe antrenorul cu care Gaziantep FK a ajuns pe locul trei în Superliga turcă.

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep FK, a anunţat că echipa a bătut palma cu Gunay Guvenc, portarul titular folosit de Marius Şumudică încă de la venirea sa la formaţia din "Ţara Semilunei", în 2019. Cu contractul care-i expiră în vara lui 2021, goalkeepereul va semna o nouă înţelegere cu Gaziantep FK, valabilă pentru următorii trei ani.

"Am ajuns la un acord cu Gunay Guvenc. Vom semna un nou contract de trei ani cu Gunay. Ieri am avut prima noastră întâlnire cu antrenorul nostru, Marius Şumudică, a fost pozitivă!", a spus Mehmey Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep FK.

În acest sezon, Gunay Guvenc a jucat în toate cele 16 partide din campionatul Turciei, iar în patru dintre ele a păstrat poarta intactă. Guvenc a strâns 81 de meciuri şi 20 de clean sheet-uri.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gunay Guvenc în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkgunay guvenccontractturcia 

viewscnt
Articole similare