Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mutare a verii la FCSB! Brazilianul adus de Gigi Becali: "Nu-mi pare rău că am semnat. E un club foarte mare!"

Prima mutare a verii la FCSB! Brazilianul adus de Gigi Becali: "Nu-mi pare rău că am semnat. E un club foarte mare!"

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă va avea din vară la antrenamente un mijlocaş brazilian pe care Gigi Becali l-a transferat în ianuarie 2016. William De Amorim revine după împrumutul la Skoda Xanthi şi spune că nu regretă nici acum că a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

William De Amorim a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, de la Astra, care a primit 700.000 de euro în schimbul acestei afaceri. Mijlocaşul brazilian a avut un început foarte bun, dar s-a stins pe parcurs, a picat în dizgraţie şi Gigi Becali l-a împrumutat mai întâi la Kayserispor şi apoi la Xanthi. În vară, William De Amorim va reveni însă la FCSB şi spuine că este nerăbdător:
 
(Ţi-e dor de România?) Chiar da, am stat prea mult, şapte ani şi jumătate în România. A fost foarte frumos. Mi-e dor de prietenii pe care mi i-am făcut acolo şi chiar de fotbalul de acolo. Eu sunt aici împrumutat de FCSB până în vară. Eu mai am un an de contract şi încă nu ştiu ce se va întâmpla. (Ai putea să te întorci la FCSB?) Da, eu mai am un an de contract. Dacă se ia după contract, eu trebuie să mă întorc”, a declarat William De Amorim pentru Telekom Sport. 

De Amorim revine la FCSB. De ce n-a reuşit să se impună până acum

Mijlocaşul brazilian a început foarte bine la FCSB, cu gol în poarta lui Dinamo. De Amorim a avut evoluţii apreciate şi în următoarele partide, însă uşor-uşor şi-a ieşit din formă şi a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Ulterior, s-a transferat la Kayserispor, unde a lucrat din nou cu Marius Şumudică. 
De Amorim spune că acea cădere de la FCSB a fost provocată de câteva probleme personale care l-au afectat: ”Eu la Astra am fost foarte bine, am crescut foarte bine acolo. Când am ajuns la Steaua, în primele şase luni a fost bine pentru mine. Am început foarte bine, după aceea am avut nişte probleme personale. Soţia a fost gravidă, a trebuit să plec în Brazilia cu trei luni de sarcină. Am rămas singur, după s-a născut copilul, nu am văzut copilul. Am văzut copilul când avea trei luni deja, chiar mi-a fost greu. Evoluţiile mele au scăzut un pic şi de acolo a început toată problema”, a mai spus De Amorim pentru Telekom Sport.

De Amorim nu regretă că s-a transferat la FCSB

Mijlocaşul de 28 de ani a trecut peste criticile lui Gigi Becali şi susţine că n-are niciun regret că a acceptat în vara lui 2016 să se transfere la FCSB. Dimpotriva, De Amorim susţine că transferul la FCSB i-a adus mai multă apreciere:
”(Nu îţi pare rău că ai semnat cu FCSB?) Chiar nu, din contră. După ce am semnat cu Steaua, toată lumea m-a văzut mai bine. Steaua e un club foarte mare în România şi am fost respectat după ce am semnat cu Steaua”, a încheiat De Amorim. 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: william de amorim 

viewscnt
Articole similare