Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mutare anunţată de Becali la FCSB: ”Am semnat deja”. Veste senzaţională pentru cel mai apreciat fotbalist din Liga I

Prima mutare anunţată de Becali la FCSB: ”Am semnat deja”. Veste senzaţională pentru cel mai apreciat fotbalist din Liga I

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat azi prima mutare pe care a făcut-o FCSB în această iarnă. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că i-a prelungit contractul celui mai constant fotbalist din lotul lui Dică.

Teixeira va rămâne cel puţin încă un sezon la FCSB. Becali a anunţat că îi va prelungi înţelegerea, după ce sponsorul principal al echipei l-a dorit insistent pe portughez.

Teixeira rămâne, i-am promis sponsorului. Am facut actele cu sponsorul, am luat 400 000 de euro în plus ca să-i prelungesc contractul. Lui îi dau 200.000 de euro, îmi rămân şi mie 200.000. Am discutat cu managerul companiei, i-am zis că poftele se plătesc.

A spus că plăteşte! I-am facut nişte calcule, să-mi dea 400.000 de euro. A plătit omul pofta! Teixeira o să aibă contractul prelungit. Aşa am promis! E semnat deja cu sponsorul. Nu pot să-l păcălesc pe Teixeira, eu am cuvânt, n-am cum să nu-i prelungesc", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: becaliteixeirafcsb 

viewscnt
Articole similare