Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă a Realului pentru Massimiliano Allegri. Gazzetta dello Sport a aflat ce îi propune Florentino Perez antrenorului italian

Prima ofertă a Realului pentru Massimiliano Allegri. Gazzetta dello Sport a aflat ce îi propune Florentino Perez antrenorului italian

Real Madrid

Comentarii

Massimiliano Allegri pare marele favorit să îl schimbe pe Zinedine Zidane. Francezul nu şi-a anunţat încă oficial intenţia de a pleca de la echipă.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Massimiliano Allegri este marele favorit al conducerii Realului, în cazul în care Zinedine Zidane va decide să plece de la echipa blanco, la finele sezonului în curs.

Allegri, prima variantă de antrenor pentru Real Madrid dacă pleacă Zidane

Potrivit Gazetta dello Sport, Real Madrid este dispusă într-adevăr să îl aducă pe Allegri, fost campion al Italiei cu AC Milan şi Juventus. Italianul a mai fost dorit de Real Madrid şi în urmă cu trei sezoane, dar în cele din urmă, mutarea a picat.

Sursa citată notează că Real Madrid îi va oferi lui Allegri postul de antrenor dacă Zidane va decide să plece, dar şi un contract pe două sezoane, plus o opţiune pentru al treilea an. Se pare că spaniolii ar urma să-i propună lui Massimiliano Allegri un salariu anual de 10 milioane de euro pe sezon.

Allegri este dorit şi de Arsenal, dar şi înapoi la Juventus. Unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului, tehnicianul în vârstă de 53 de ani este liber de contract. El ar putea să fie al treilea antrenor italian din istoria Realului, după Fabio Capello şi Carlo Ancelotti. 

Afla mai multe despre: massimilano allegrizidane 

viewscnt
Articole similare