Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă clară pentru un fotbalist al Barcelonei! Clubul a pus banii pe masă, dar e scandal în birourile de pe Camp Nou

Prima ofertă clară pentru un fotbalist al Barcelonei! Clubul a pus banii pe masă, dar e scandal în birourile de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Arturo Vidal (32 de ani) are ofertă clară să plece de la FC Barcelona. Chilianul e nemulţumit de minutele pe care le primeşte din partea antrenorului Ernesto Valverde şi şi-a manifestat intenţia de a părăsi formaţia de pe Camp Nou. Prima echipă care s-a interesat de aducerea lui Vidal e Inter, italienii care l-au mai vrut şi în vara lui 2018, când acesta a ales să semneze cu trupa blaugrana.

Gazzetta dello Sport, citată de RAC1, scrie că Inter a făcut o ofertă care nu e pe placul catalanilor. "Nerazzurrii" au oferit 12 milioane de euro pentru mijlocaşul din Chile, dar Barcelona solicită 20 de milioane pentru a-i da drumul acestuia. Subiectul Vidal a generat agitaţie în club. Conducerea ar vrea să-l vândă, însă antrenorul Valverde e de partea jucătorului, pe care vrea să-l păstreze.

Vidal a jucat 767 de minute în acest la FC Barcelona, în 19 meciuri din toate competiţiile. Chilianul nu e un om de bază al lui Valverde, dar de fiecare dată când meciurile se complică, antrenorul îl trimite în teren pe Vidal în rolul de "pitbull" la mijlocul terenului. Transfermarkt îi oferă, în prezent, o cotă de piaţă de doar 14 milioane de euro lui Arturo Vidal.

Arturo Vidal a semnat cu FC Barcelona în vara lui 2018, după ce catalanii au plătit 18 milioane de euro către Bayern Munchen. De atunci, chilianul a strâns 72 de partide, opt goluri şi opt pase de gol şi şi-a trecut în palmares un titlul şi o Supercupă a Spaniei.

Afla mai multe despre: arturo vidaltransferofertafc barcelonainter 

viewscnt
Articole similare