Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă din Liga 1 pentru Denis Alibec: ”Eu l-aş vrea dacă rămân aici!” Ce echipă din play-off este gata să-i relanseze cariera

Prima ofertă din Liga 1 pentru Denis Alibec: ”Eu l-aş vrea dacă rămân aici!” Ce echipă din play-off este gata să-i relanseze cariera

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu spune că Denis Alibec nu este un caz pierdut şi este de părere că l-ar putea ajuta să-şi reintre în formă. Mulţescu susţine că l-ar vrea la Astra, în cazul în care va continua şi în sezonul următor.

Denis Alibec a fost un transfer costisitor pentru FCSB, însă Gigi Becali vrea acum să se despartă de el. Atacantul de 27 de ani a avut un sezon foarte slab, marcat de accidentări, lipsă de rezultate şi probleme de indisciplină. Gigi Mulţescu este însă de părere că Alibec este atacant foarte bun, dar care traversează o perioadă foarte slabă.

Antrenorul în vârstă de 66 de ani l-ar vrea la Astra, dacă ar rămâne la Giurgiu şi în sezonul următor. Mulţescu este de părere că-l poate ajuta să-şi reintre în formă, aşa cum a procedat şi cu Budescu, în urmă cu câţiva ani:

”Mie mi-a plăcut, un jucător care putea să facă multe lucruri bune. Cred că poate fi resuscitat. Eu l-aş vrea dacă rămân la Astra. Până în iarnă cred că ar fi iar... Prima provocare a fost Budescu. I s-a făcut o nedreptate, când am venit în 2011, era scos din lot”, a declarat Gigi Mulţescu.

Antrenorul Astrei a vorbit şi despre meciul din ultima etapă, cu FCSB, partidă care poate decide titlul: ”E un meci cu multe conotaţii, cu încărcătură, comentarii, cu tot felul de lucruri care nu sunt ortodoxe. Se decide şi campioana, şi participarea în Europa League, un meci cu foarte multă încărcătură [...] S-a supărat CFR Cluj că am pierdut cu Steaua. Acum, am pierdut cu CFR, s-a supărat Steaua”.

Afla mai multe despre: fcsbastraliga 1gigi multescu 

viewscnt
Articole similare