Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă pe care Arlauskis a primit-o după ce a anunţat că nu mai revine la CFR: ”Agenţii mei lucrează”

Prima ofertă pe care Arlauskis a primit-o după ce a anunţat că nu mai revine la CFR: ”Agenţii mei lucrează”

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a primit deja o ofertă după ce portarul în vârstă de 33 de ani a anunţat că nu vrea să revină la CFR Cluj, după ce Marian Copilu, prietenul său, a fost demis din funcţia de preşedinte al clubului.

Giedrius Arlauskis se află în această perioadă în Lituania, ţara natală, unde se recuperează după o accidentare suferită la gleznă. În paralel, impresarii săi lucrează pentru a-i găsi o nouă echipă.

Fostul internaţional lituanian este în continuare sub contract cu CFR Cluj, dar negociază rezilierea şi a primit deja o ofertă din străinătate.

Arlauskis a primit o ofertă din Europa după ce a anunţat că nu se mai întoarce la CFR

De 6 ori campion al României (4 titluri cu CFR, unul cu FCSB, unul cu Urziceni), Giedrius Arlauskis vrea să plece din Liga 1. El încă are contract cu CFR Cluj, însă este decis să nu se mai întoarcă.

Arlauskis a fost foarte deranjat de măsurile luate de şefii lui CFR Cluj, care au decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu. De ultimul este foarte ataşat şi Copilu a fost cel care l-a convins să revină la CFR.

Imediat după ce Şumudică a fost înlocuit cu Dan Petrescu, Arlauskis a plecat în Lituania, unde îşi tratează accidentarea la gleznă. Şefii lui CFR Cluj au încercat să-l determine să se întoarcă, însă a refuzat.

Arlauskis a declarat în presa din ţara sa că îşi doreşte să plece din România şi susţine că a primit deja o ofertă din Europa.

”Cu siguranţă nu mă voi duce oriunde doar pentru a-mi umple portofelul. Astfel de planuri cu siguranţă nu sunt pentru mine. Mai bine stau acasă şi mă apuc de altceva. Am avut ofertă din Cipru, dar am refuzat-o.

Dacă este o ofertă bună, dintr-un campionat atractiv, precum Arabia Saudită sau Turcia, atunci nu o voi exclude”, a declarat Arlauskis pentru 15min.lt.

În prezent, impresarii lui Giedrius Arlauskis negociază cu CFR Cluj rezilierea contractului şi nu mai este cale de întoarcere. Mai ales că portarul lituanian nu face parte din lotul din Liga 1 şi astfel nu mai poate juca la CFR Cluj până în iarnă.

”Agenţii mei lucrează, căută o nouă echipă. Desigur, în acest moment situaţia este de aşa natură încât ferestrele de transferuri s-au închis, poate va fi nevoie să aştept. În cel mai rău caz, mă voi transfera în ianuarie”, a mai spus Arlauskis

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare