Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă primită de Barcelona pentru transferul rebelului Ilaix Moriba. Clubul catalan o consideră "ridicolă"

Prima ofertă primită de Barcelona pentru transferul rebelului Ilaix Moriba. Clubul catalan o consideră "ridicolă"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a primit prima ofertă pentru Ilaix Moriba (18 ani), "wonderkidul" rebel care nu vrea să-şi prelungească înţelegerea pe Camp Nou.

Ilaix Moriba, fotbalist debutat sezonul trecut la echipa mare a Barcelonei, nu vrea să-şi pună semnătura pe un nou contract cu catalanii, nemulţumit fiind de oferta financiară primită din partea clubului. Conducerea echipei şi-a pierdut răbdarea după mai multe runde de negocieri şi acum vrea să-l vândă pe mijlocaş.

Potrivit Sport, Barcelona a primit deja o ofertă concretă pentru transferul lui Ilaix Moriba. Concret, conform sursei citate, RB Leipzig a trimis o primă propunere oficială de transfer de opt milioane de euro pentru Moriba, ofertă pe care Barcelona o consideră "ridicolă". Şefii de pe Camp Nou vor cel puţin 20 de milioane de euro în schimbul lui Moriba.

Ilaix Moriba este cotat la 25 de milioane de euro. Are numai 18 ani, iar în La Liga a bifat 14 meciuri, marcând un gol şi oferind trei pase decisive. Ilaix a jucat în sezonul trecut şi în UEFA Champions League, dar şi în Copa del Rey

Real Madrid, dar şi alte 11 cluburi din Europa sunt interesate de transferul lui Ilaix Moriba, conform agenţilor săi.

Afla mai multe despre: ilaix moribaofertabarcelonarb leipzigtransfer 

viewscnt
Articole similare