Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ofertă primită de Hanca după scandalul de la Giurgiu! Mijlocaşul ar putea pleca direct în străinătate

Prima ofertă primită de Hanca după scandalul de la Giurgiu! Mijlocaşul ar putea pleca direct în străinătate

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca şi Dinamo sunt în pline negocieri pentru rezilierea contractului, după ce soţia mijlocaşului ar fi fost agresată de fanii "câinilor" în tribunele stadionului de la Giurgiu.

Hanca a anunţat imediat după Astra - Dinamo, scor 4-1, că vrea să plece neapărat de la clubul roş-alb, ca urmare a scandalului declanşat în tribune după golul înscris de el în minutul 77, iar astăzi a fost aşteptat la discuţii la sediul clubului de la hotelul RIN.

Cele două părţi nu au ajuns încă la un numitor comun, dar e greu de crezut că Hanca se va răzgândi, în condiţiile în care situaţia a degenerat şi mai mult odată cu declaraţiile publice făcute de mijlocaş, care au primit o replică dură din partea fanilor din PCH.

Salvarea ar putea veni de la clubul israelian Hapoel Haifa. Conform Fanatik, echipa lui Gabi Tamaş e interesată de semnătura lui Hanca, iar mijlocaşul ar putea ajunge acolo pentru o sumă de aproximativ 100.000 de euro. Ar fi soluţia perfectă atât pentru club, care s-ar alege cu o sumă de bani în schimbul jucătorului, dar şi pentru mijlocaş, în condiţiile în care ar putea evolua în străinătate, la o echipă ce luptă pentru calficarea în cupele europene.

Afla mai multe despre: hancadinamotransferoferta 

viewscnt
Articole similare