Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima pagină e a lui Messi! VIDEO | Grafic senzaţional după ce argentinianul a ajuns la 600 de goluri pentru Barcelona

Prima pagină e a lui Messi! VIDEO | Grafic senzaţional după ce argentinianul a ajuns la 600 de goluri pentru Barcelonagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Cele mai importante ziare de sport din lume au decis ca prima pagină să fie dedicată lui Messi. AS, El Mundo Deportivo, Daily Express sau The Daily Telegraph au folosit o fotografie cu bucuria argentinianului de la golul de 3-0 însoţită de un titlu care să arate măreţia argentinianului.

Înainte ca ziarele să trimită la tipar ediţia de astăzi, Barcelona a publicat un grafic care arată cum a ajuns Messi la 600 de goluri pentru echipa blau-grana. Argentinianul a marcat primul său gol pentru catalani pe 1 mai 2005, într-o partidă din La Liga, contra lui Albacete. Au trecut 14 ani, iar argentinianul a devenit primul jucător din lume care a ajuns la cota 600 pentru un club.

VIDEO REZUMAT | Barcelona - Liverpool 3-0

Ziarele din Spania s-au întrecut în titluri. Cei de la AS au oferit cel mai sugestiv titlu. "LIONEL MESSI, PAPA DEL FUTBOL" - " LIONEL MESSI, TATĂL FOTBALULUI"

El Mundo Deportivo s-a folosit de un joc de cuvinte, care să arate măreţia lui Messi, dar şi rezultatul important obţinut contra lui Liverpool.  "PASO DE GIGANTE" - "PAS URIAŞ"

 

 

Englezii au lăsat deoparte înfrângerea din Spania şi au folosit şi ei cuvinte mari pentru argentinianul de 31 de ani. Cei de la Daily Express au fost cei mai concreţi. "PURE GENIUS" - "GENIU PUR"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messiasdeportivo600 goluriziare 

viewscnt
Articole similare