Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primă pentru o calificare istorică I Aceasta este suma pe care patronul FCSB o scoate din buzunar pentru fiecare jucător!

Primă pentru o calificare istorică I Aceasta este suma pe care patronul FCSB o scoate din buzunar pentru fiecare jucător!

UEFA Europa League

Comentarii

Dacă va obţine calificarea, FCSB va primi din partea UEFA o recompensă de 750.000 de euro, jumătate din această sumă urmând să fie împărţită fotbaliştilor şi antrenorilor, prima maximă fiind de 20.000 de euro

Gazeta scrie că bonusul pe care UEFA îl pune la bătaie pentru cele 16 echipe ce vor ajunge în faza următoare nu se compară cu ce există în Champions League. Dacă se va califica, Steaua va încasa 750.000 de euro.

Din acest bonus, Gigi Becali oferă jumătate pentru recompensarea fotbaliştilor şi a antrenorilor. Cea mai mare primă va fi de 20.000 de euro. Dică şi cei care vor bifa ca titulari ambele manşe vor primi maximum dacă Steaua va fi în urne la tragerea la sorţi de mâine.

“Lazio este o echipă foarte bună şi noi, la fel ca în meciul tur, vom da totul. Trebuie să înscriem cel puţin un gol. Mijlocaşii şi atacanţii echipei Lazio sunt foarte puternici, de aceea vom încerca să obţinem calificarea cu un joc agresiv. Echipa lui Inzaghi joacă mereu în acelaşi sistem. Chiar dacă la Bucureşti au evoluat rezervele, 11-le de pe teren a fost unul valoros: Nani şi Luis Alberto, de exemlu, sunt jucători de mare valoare. Noi am am crezut mereu în calităţile noastre. Acum suntem încrezători în calificare şi vom face totul pentru a o obţine”, a spus Dică, la conferinţa de ieri.

Afla mai multe despre: primabanigigi becalisteauafcsblazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare