Experiențe împreună.
You are here:

Prima ”perlă” care pleacă de la FCSB. Ofertă şoc primită de Gigi Becali: ”El are propunere clară de acolo”. Un gigant din Europa şi-a trimis oamenii în România

Prima ”perlă” care pleacă de la FCSB. Ofertă şoc primită de Gigi Becali: ”El are propunere clară de acolo”. Un gigant din Europa şi-a trimis oamenii în România

Liga 1

Comentarii

Inter Milano, dar şi o echipă mare din Olanda, îl monitorizează atent pe Olimpiu Moruţan şi ar fi interesate să-l transfere. Ar fi prima dintre ”perlele” lui Gigi Becali care pleacă de la FCSB. Valeriu Iftime susţine că Gigi Becali ar trebui să mai aibă un pic de răbdare şi apoi să-l transfere pe Olimpiu Moruţan cu peste 10 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan a devenit jucător de bază la FCSB şi are meciuri bune şi la naţionala de tineret, alături de care a reuşit calificarea la EURO 2021. Însă turneul final ar putea să-l prindă la o altă echipă. Se pare că mai multe echipe din străinătate îl monitorizează cu atenţie şi sunt interesate să-l transfere. Ba chiar Valeriu Iftime susţine că Gigi Becali ar avea o ofertă clară pentru Olimpiu Moruţan. 

Prima ”perlă” care pleacă de la FCSB? Gigi Becali ar avea ofertă de la Inter Milano

Dacă până acum s-a discutat despre eventualele transferuri ale lui Dennis Man şi Florinel Coman, Olimpiu Moruţan ar putea să le-o ia înainte şi să fie prima perlă care pleacă de la FCSB. 

Valeriu Iftime, cel care l-a avut pe Moruţan la FC Botoşani şi care deţine şi procent dintr-un eventual transfer, susţine că are o informaţie că Inter Milano a făcut o ofertă clară pentru Moruţan. 

Patronul lui FC Botoşani spune că cel care i-a oferit această informaţie este Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruţan: ”El are ofertă clară de acolo (n.r. Inter Milano), sunt discuţii destul de avansate, din ce mi-a zis impresarul. Are ofertă ofertă foarte bună din Olanda. Din ce am înţeles cea mai bună ofertă este din Olanda, dar nu cred că domnul Becali îi va da drumul acum, pe o sumă mai mică [...] Eu nu cred că-l dă sub 10 milioane de euro. Ar fi o greşeală să-l dea sub 10 milioane de euro”, a spus Iftime pentru as.ro

Un impresar de la Inter Milano a venit să urmărească noua ”perlă” de la FCSB

În urmă cu aproximativ două săptămâni, când s-a disputat România U21 - Danemarca U21 (1-1), un impresar de la Inter Milano a venit să urmărească noua ”perlă” a lui Gigi Becali. A fost ultima partidă din preliminariile pentru EURO 2021 şi România şi-a asigurat calificarea prin acest rezultat de egalitate. 

Olimpiu Moruţan a fost titular şi a avut o prestaţie foarte bună, fiind printre cei mai buni de pe teren. Cel care ar fi propus ”perla” lui Gigi Becali la Inter ar fi Federico Pastorello, nimeni altul decât impresarul lui Antonio Conte, antrenorul echipei milaneze. 

800.000 de euro este cota noii ”perle” a lui Gigi Becali. Olimpiu Moruţan a fost transferat în 2018 de FCSB, pentru 700.000 de euro, dar FC Botoşani a păstrat şi un procent dintr-o eventuală revânzare. 

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...