Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare importantă de la Craiova! ”Mulţumim pentru tot şi succes în continuare”. Ce fotbalist s-a despărţit de Universitatea

Prima plecare importantă de la Craiova! ”Mulţumim pentru tot şi succes în continuare”. Ce fotbalist s-a despărţit de Universitatea
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, joi, pe site-ul oficial al clubului, despărţirea de fotbalistul Apostol Popov. Bulgarul şi-a încheiat angajamentul în Bănie, iar înţelegerea nu a mai fost prelungită.

61 de meciuri, 4.836 de minute, două goluri şi două pase de gol în 3 ani: acestea sunt cifrele bulgarului convertit în oltean la Universitatea Craiova. Jos pălăria pentru unul dintre cei mai longevivi străini din istoria recentă a Ştiinţei.

Adus în vara lui 2015 de la cea mai titrată echipă din Bulgaria, ŢSKA Sofia, Apostol Popov a fost unul dintre marile câştiguri ale formaţiei noastre. Inteligent în joc, cu un plasament impecabil, agresiv şi un bun pasator, internaţionalul bulgar a fost stâlpul defensivei alb-albastre pentru trei ani. Este un produs al Centrului de juniori al clubului Spartak Plovdiv. La începutul carierei a evoluat în liga secundă bulgară la grupările Belite şi PFC Haskovo, de unde, în 2008, era transferat la Botev Plovdiv.

Un an mai târziu avea să fie achiziţionat de ŢSKA Sofia. A îmbrăcat tricoul lui ŢSKA timp de 6 sezoane, evoluând în 116 meciuri. În 2011 a ridicat Cupa şi SuperCupa Bulgariei. Are 5 selecţii în naţionala Bulgariei, ultimele trei fiind în campania de calificare la Euro 2016, se anunţă pe site-ul Craiovei..

Afla mai multe despre: craiovaplecarepopovliga 1 

viewscnt
Articole similare