Experiențe împreună.
You are here:

Prima plecare importantă de la FCSB. Unde se transferă: ”Va fi primit cu braţele deschise”

Prima plecare importantă de la FCSB. Unde se transferă: ”Va fi primit cu braţele deschise”

Liga 1

Comentarii

Se pregăteşte prima plecare importantă de la FCSB. Presa din Slovenia anunţă că sunt şanse mari ca Ante Vukusic să revină la NK Olimpija, după ce Gigi Becali nu i-a dat prea multe şanse la FCSB.

Sezonul din Liga 1 se îndreaptă spre ultima parte şi se fac deja planurile pentru următoarea stagiune. Una dintre echipele la care foarte probabil o să fie agitaţie este FCSB. Un nume important se pregăteşte deja să plece de la echipa lui Gigi Becali.

Este vorba despre Ante Vukusic, atacant în care Mihai Stoica şi-a pus mari speranţe. Jucătorul croat a adunat însă doar 129 de minute şi Gigi Becali a decis să nu-i ofere mai multe şanse. Motiv pentru care va pleca în vara care urmează.

Ante Vukusic, prima plecare importantă de la FCSB. Unde şi-ar putea continua cariera

În sezonul trecut, Ante Vukusic a fost golgheter în Slovenia, cu 27 de goluri marcate pentru NK Olimpija. Însă acest sezon n-a fost prea fericit pentru el. Atacantul de 29 de ani a intrat în conflict cu antrenorul şi a jucat puţin pentru Olimpija.

În iarnă n-a stat prea mult pe gânduri şi a fost de acord să se transfere la FCSB, deşi a fost foarte aproape de Sepsi. Până la urmă nu s-a dovedit a fi o decizie inspirată pentru el. Deşi era în urmă cu pregătirea fizică, Gigi Becali a insistat ca Vukusic să debuteze cât mai repede.

Atacantul croat nu a reuşit să impresioneze în partidele în care a jucat şi patronul FCSB n-a mai avut răbdare cu el. Gigi Becali a dat ordin ca Vukusic să nu mai joace până la finalul acestui sezon şi va fi prima plecare importantă în fereastra de transferuri care urmează.

Presa din Slovenia a anunţat că sunt şanse mari ca Ante Vukusic să revină la NK Olimpija: ”Există o mare probabilitate ca Vukusic să se poate întoarce în cuibul ”dragonului” (n.r. cum este supranumită Olimpija), unde Vukusic ar fi primit cu braţele deschise”, notează cei de la snportal.si.

Gigi Becali i-a decis soarta după numai câteva meciuri

Patronul FCSB n-a avut prea multă răbdare cu Ante Vukusic. Gigi Becali a anunţat că nu-i va oferi prea multe şanse, deşi a avut doar câteva apariţii:

„Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună nişte carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe uşă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut”, a spus GIgi Becali în urmă cu o lună.

Drept urmare, Ante Vukusic va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...