Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare importantă de la Real Madrid: "Totul e rezolvat, transferul se face în următoarele ore!"

Prima plecare importantă de la Real Madrid: "Totul e rezolvat, transferul se face în următoarele ore!"

Real Madrid

Comentarii

Benfica Lisabona a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul atacantului Raul de Tomas, actualmente împrumutat la Rayo Vallecano.

Preşedintele clubului portughez, Luis Filipe Vieira a luat primul avion spre Madrid pentru a încheia transferul lui Raul de Tomas, obiectiv prioritar al clubului Benfica. MARCA anunţă că De Tomas va semna cu Benfica, iar Real Madrid va încasa 20 d emilioane de euro.

Negocierile au început însă de la 35 de milioane de euro, dar Real Madrid şi-a diminuat în cele din urmă pretenţiile. "Acordul este parafat, transferul se va face în următoarele ore!" anunţă cotidianul MARCA.

Raul de Tomas a ajuns prima dată la Real Madrid în 2004. A crescut în Academia clubului blanco şi a făcut saltul spre prima echipă în mandatul lui Carlo Ancelotti. El şi-a prelungit în iunie 2018 contractul cu Real Madrid pe încă cinci sezoane.  La prima echipă a Realului a jucat un singur meci, în Cupa Spaniei, contra celor de la UE Cornellla. În acel joc l-a înlocuit pe Karim Benzema, o mutare cu care s-ar putea obişnui de aici încolo.

In sezonul trecut, De Tomas a marcat de 14 ori pentru Rayo in 34 de meciuri jucate in La Liga si Copa del Rey.

Afla mai multe despre: raul de tomasrayo vallecanoreal madrid 

viewscnt
Articole similare