Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare oficială de la Timişoara | Cătălin Straton: "Voi analiza foarte bine ofertele pe care le-am primit"

Prima plecare oficială de la Timişoara | Cătălin Straton: "Voi analiza foarte bine ofertele pe care le-am primit"
Comentarii

ACS Poli Timişoara a retrogradat în Liga 2, iar Cătălin Straton, este primul jucător care va pleca de pe Bega. Contractul acestuia a ajuns la final după doi ani petrecuţi la echipa viola.

"Am petrecut o perioadă frumoasă la Timişoara şi vreau să le mulţumesc tuturor din acest club. Le mulţumesc celor din conducere, colegilor, dar mai ales suporterilor. Fiecare echipă trece prin momente plăcute, dar şi unele care ne aduc supărări. Anul trecut am reuşit o performanţă incredibilă pentru fotbalul românesc, din păcate acum nu am reuşit să ne salvăm de la retrogradare. Echipa merge mai departe, viaţa fiecăruia trebuie să continue cu bune sau rele", spune Straton pentru GSP.

"Am timp de câteva zile de vacanţă, apoi voi analiza foarte bine ofertele pe care le-am primit. Sunt echipe care s-au interesat de serviciile mele şi îmi doresc să revin cât mai repede la o echipă care-şi propune obiective măreţe pe care voi putea să o ajut să şi i le îndeplinească!  Există discuţii, dar vreau să-mi pun linişte în gânduri şi-apoi să iau decizia cea mai bună pentru mine şi familia mea", a mai spus acesta.

Afla mai multe despre: catalin stratontimisoaraplecarecontractdecizieanuntoferte 

viewscnt
Articole similare