Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a agentului lui Rivaldinho, privind transferul brazilianului la Cruzeiro: "Suntem dispuşi la dialog"

Prima reacţie a agentului lui Rivaldinho, privind transferul brazilianului la Cruzeiro: "Suntem dispuşi la dialog"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul brazilian Adilson Batista, demis de la formaţia braziliană Cruzeiro în urmă cu o săptămână, a recunoscut în presa din ţara sa natală faptul că a lăsat la club o listă cu cinci jucători pe care nu a mai apucat să-i cumpere, dar care s-ar plia perfect în angrenajul legendarului club. Printre ei se află şi atacantul celor de la Viitorul Constanţa, brazilianul Rivaldinho (24 de ani)

În lumina valorilor iscate pe seama listei de cinci jucători pe care se afla şi Rivaldinho, impresarul fiului lui Rivaldo a ţinut să lămurească situaţia, pentru a fi înţeleasă de toată lumea în termenii săi reali. Acesta a recunoscut interesul celor de la Cruzeiro, însă momentan nu există niciun contact între Rivaldinho şi Cruzeiro sau Viitorul şi Cruzeiro. Discuţiile au avut loc în luna ianuarie, însă transferul nu s-a concretizat. Cu toate acestea, uşile nu s-au închis definitiv.

"S-a simţit onorat de posibilitatea de a evolua pentru Cruzeiro. Este foarte fericit în România şi nu vrea să fie implicat în problemele de pe piaţa transferurilor. Dar noi suntem întotdeauna deschişi la dialog", a declarat Emmanuel Adewole, reprezentant al firmei de impresariat YM&U Group.

Pleacă Rivaldinho la Cruzeiro?

În acest sezon al Ligii 1, Rivaldinho a evoluat în 17 meciuri şi a marcat de şapte ori. De-a lungul carierei, Rivaldinho a mai evoluat la Mogi Mirim (2014/2015), alături de el, Boavista (2015/2016),XV de Piracicaba (2016), Paysandu (2016), Dinamo Bucureşti (2016/2017 şi 2017 / 2018), Levski Sofia (2018/2019).

În urmă cu câteva luni, publicaţia spaniolă AS anunţa că mai multe cluburi din Italia, în special Serie A, se află cu ochii pe Rivaldinho.

"Am şi paşaport spaniol. Am posibilitatea să joc pentru Spania sau Brazilia. Momentan, nu mă gândesc la asta. Am mult de muncă pentru a ajunge la acel nivel şi de a mă gândi la o convocare. Am nevoie să ies în evidenţă aici (n.r. - în Liga 1) şi să mă transfer într-un campionat din top 5 în lume", declara Rivaldinho pentru presa braziliană, la începutul lunii ianuarie. Chiar dacă ar prefera să rămână în Europa, Rivaldinho nu ar spune nu nici unei oferte venite din Brazilia, mai ales din partea unei formaţii precum Cruzeiro, cu patru titluri de campioană.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Rivaldinho, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare