Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a antrenorului Slaviei Praga, după accidentarea lui Nicolae Stanciu. "Are o problemă la gambă"

Prima reacţie a antrenorului Slaviei Praga, după accidentarea lui Nicolae Stanciu. "Are o problemă la gambă"

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român Nicolae Stanciu s-a accidentat, sâmbătă, după numai opt minute ale partidei amicale pe care formaţia sa, Slavia Praga, a susţinut-o împotriva suedezilor de la Hammarby.

Mijlocaşul român îi dă emoţii antrenorului său de la Slavia Praga, Jindrich Tripsovsky, dar şi selecţionerului României, Mirel Rădoi, care şi-ar dori cu siguranţă să atace Islanda, pe 26 martie, cu cei mai buni fotbalişti români posibili. Nicolae Stanciu este unul dintre ei. Iată ce a declarat Jindrich Tripsovsky, antrenorul celor de la Slavia Praga, pentru site-ul oficial al clubului din Praga.

"Rămâne de văzut cât de serioasă este accidentarea lui Nicolae Stanciu. Are o problemă la gambă, dar poate nu este ceva serios. Am decis să-l înlocuiesc, fiindcă simţea un disconfort şi nu am vrut să risc nimic".

De asemenea, Tripsovsky nu-i va avea la îndemână la prima etapă de campionat din 2020, contra celor de la Bohemians 1905 nci pe Tomas Soucek, cedat la West Ham, şi accidentaţii Ladislav Takacs şi Ibrahim Traore.

  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Stanciu, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: stanciuslavia 

viewscnt
Articole similare