Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a arbitrului Carlos Ramos după scandalul pe care l-a avut cu Serena Williams: ”Este o situaţie delicată”

Prima reacţie a arbitrului Carlos Ramos după scandalul pe care l-a avut cu Serena Williams: ”Este o situaţie delicată”

Tenis

Comentarii

Carlos Ramos, arbitrul care a condus finala de la US Open, dintre Serena Williams şi Naomi Osaka, a oferit prima declaraţie după ce a fost numit ”hot” şi mincinos de jucătoare americancă.

Arbitrul în vârstă de 47 de ani a devenit celebru printr-o situaţie pe care nu şi-o dorea. Carlos Ramos a condus finala Serena - Osaka, de la US Open, câştigată în două seturi de japoneză, scor 6-4, 6-2. Însă, în timpul partidei, Serena Williams a avut mai multe izbucniri şi a fost sancţionată de arbitru.

Jucătoarea de 36 de ani n-a recunoscut că a primit indicaţii de la antrenor şi i-a aruncat cuvinte grele lui Carlos Ramos, pe care l-a făcut ”hoş”, ”mincinos” şi l-a acuzat de sexism. Arbitrul portughez spune însă că a trecut cu bine peste tot acel scandal:

”Sunt bine, având în vedere circumstanţele. Este o situaţie delicată, dar arbitraj ca la carte nu există. Nu vă faceţi griji în privinţa mea”, a declarat Carlos Ramos pentru Tribuna Expresso.



Arbitrul portughez a mai spus că a evitat în prima zi după finală să iasă în oraş, în New York, pentru a nu avea parte de eventuale incidente.

Afla mai multe despre: carlos ramosserena williamsnaomi osakaus open 

viewscnt
Articole similare