Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a conducerii lui Dinamo după ce roş-albii au ajuns pe loc de baraj: "Nu ne trimiteţi la morgă!"

Prima reacţie a conducerii lui Dinamo după ce roş-albii au ajuns pe loc de baraj: "Nu ne trimiteţi la morgă!"

Superliga

Comentarii

Dinamo a pierdut partida de la Botoşani, scor 0-2, şi a căzut pe locul 12 în Liga 1, poziţie care trimite la barajul de menţinere/promovare, însă oficialii grupării roş-albe invită la calm.

Preşedintele Alexandru David spune că Niculescu şi jucătorii săi au parte de încredere, atâta timp cât vor exista şanse matematice ca echipa să ajungă pe loc de play-off.

"Nu e niciun haos la Dinamo, nu există nici epurări, că nu suntem în vreo închisoare! Jucătorii nu vor fi daţi afară. Există încredere între noi, iar Dinamo are lot de primele 6. Cât timp va exista încredere că putem ajunge în play-off, vom lupta pentru acest lucru.

Suntem doar într-o pasă proastă. Vom trece peste ea, suntem siguri cu toţii. Avem lot de play-off, trebuie să se vadă valoarea echipei! Programul echipei e făcut din timp, clar, de la început a fost stabilit să se meargă cu avionul şi să se revină cu autocarul de la Botoşani. E de muncă, e clar, fiindcă Dinamo nu are cum să fie vreodată pe locul 12. Dar e numai o pasă proastă.

Nu ne trimiteţi la morgă, că nu e cazul. Dinamo va reveni mai puternică după această pauză. Echipa trebuie să-şi recapete încrederea în propriile forţe"
, a declarat Alexandru David pentru GSP.ro.
 

Afla mai multe despre: dinamobotosaniliga 1alexandru david 

viewscnt
Articole similare