Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Dani Coman despre oferta de la CFR Cluj. Fostul portar ar urma să fie noul preşedinte al campioanei României

Prima reacţie a Dani Coman despre oferta de la CFR Cluj. Fostul portar ar urma să fie noul preşedinte al campioanei României

CFR Cluj

Comentarii

Dani Coman a avut o primă reacţie despre oferta pe care a primit-o de la CFR Cluj, unde ar urma să ajungă preşedinte la CFR Cluj.

Neluţu Varga a decis să schimbe o mare parte din conducerea clubului după ”dubla” cu Steaua Roşie Belgrad, la capătul căreia CFR Cluj a fost eliminată cu 6-1 la general din play-off-ul Europa League.

Printre cei demişi a fost şi Marian Copilu, cel care era preşedintele clubului. Neluţu Varga îşi doreşte să-l aducă pe această poziţie pe Dani Coman, care în prezent se află la FC Hermannstadt.

Dani Coman a oferit o primă reacţie despre interesul lui CFR Cluj, n-a infirmat oferta, dar a amânat discuţia pentru zilele următoare.

Prima reacţia a lui Dani Coman despre oferta de la CFR Cluj: ”Am meci cu Hermannstadt”

Dani Coman a avut performanţe excelente ca preşedinte la Astra, unde a reuşit să câştige, printre altele, primul titlu din istorie.

Însă, în această vară, Dani Coman a acceptat să plece de la Astra la Hermannstadt din cauza gravelor probleme financiare pe care le are clubul din Giurgiu, care fac aproape imposibilă revenirea în Liga 1.

Însă Dani Coman a primit în ultimele zile o ofertă mult mai interesantă. Neluţu Varga vrea să-l aducă preşedinte la CFR Cluj, funcţie ocupată până acum de Marian Copilu.

Într-o primă reacţie, Dani Coman n-a infirmat oferta, dar spune că va oferi mai multe detalii despre acest subiect după meciul lui Hermannstadt cu Csikszereda, programat astăzi, de la ora 14:00.

”Ceea ce vă pot spune este că mâine (n.r. astăzi) am meci cu Hermannstadt Sibiu şi vreau să mă concentrez şi eu, şi echipa asupra jocului. Ce va fi apoi vom vedea. Până mâine nu vă pot spune mai multe.

Nu vreau să facem supoziţii sau ceva de genul acesta. După meciul de mâine putem vorbi despre o eventuală ofertă”, a declarat Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.

În cazul în care negocierile dintre CFR Cluj şi Dani Coman nu se vor încheia cu succes, Neluţu Varga îi mai are pe listă pentru funcţia de preşedinte pe Iuliu Mureşan şi Florin Prunea.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare