Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a fotbalistului aflat pe lista de transferuri a FCSB: "Când îţi apar oferte, e rodul muncii tale, înseamnă că faci treabă bună!"

Prima reacţie a fotbalistului aflat pe lista de transferuri a FCSB: "Când îţi apar oferte, e rodul muncii tale, înseamnă că faci treabă bună!"

Petrolul

Comentarii

Valentin Ţicu (21 de ani), fundaşul stânga al Petrolului, e pe lista de transferuri a celor de la FCSB. Fotbalistul de pe "Ilie Oană" a reacţionat la interesul vicecampioanei României pentru serviciile sale şi a spus că, atunci când apar oferte, este rodul muncii sale. Ţicu se concentrează, însă, pe ce trebuie să joace la Petrolul şi naţionala U21.

Prima reacţie a lui Valentin Ţicu, fotbalist aflat pe lista de transferuri a FCSB

FCSB îl vrea pe Valentin Ţicu, un fundaş stânga extrem de constant şi cu cifre foarte bune, care joacă la Petrolul în Liga 2. La 21 de ani, Ţicu a fost deja convocat şi la naţionala U21 datorită evoluţiilor sale bune, iar acestea au atras atenţia celor de la FCSB. Echipa roş-albastră s-a interesat, prin Valeriu Argăseală, de serviciile lui Valentin Ţicu.

După victoria, Petrolul - Şelimbăr 3-0, în care a şi marcat, Valentin Ţicu a reacţionat la ştirea că e dorit de echipa lui Edi Iordănescu. Fundaşul a spus că munca sa a dat roade dacă a apărut interesul FCSB, dar a anunţat că are de gând să se concentreze pe ce are de făcut în continuare la Petrolul şi naţionala U21.

"Când îţi apar oferte, e rodul muncii tale. Înseamnă că faci treabă bună, dar nu ştiu mai multe, momentan sunt la Petrolul. Nu ştiu ce să zic. Aici sunt iubit de suporteri, întotdeauna au fost alături de mine. O să merg la naţionala U21, sper să câştigăm cele două meciuri şi să mă întorc sănătos acasă", a declarat Valentin Ţicu, după Petrolul - CSC Şelimbăr 3-0.

Ce a spus Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului, despre posibila plecare a lui Ţicu la FCSB

Antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a reacţionat şi el la interesul FCSB pentru elevul său, Valentin Ţicu, lăsând de înţeles că nu e dispus să-l piardă pe fotbalist. Tehnicianul e de părere că pe Ţicu l-ar ajuta mai mult o promovare cu Petrolul la CV decât să meargă la FCSB, unde "să joace sau nu".

"Eu nu cred că e ceva adevărat, nu cred că s-a discutat. A fost o întâlnire amicală, nici nu am căutat să mă interesez, dar nu cred că se pune problema să plece Ţicu la FCSB acum sau în iarnă. Noi avem un obiectiv de îndeplinit şi trebuie să îl avem pe Ticu alături. L-ar ajuta mai mult să aibă o promovare în CV decât să meargă la o echipă să joace sau nu", a spus Nicolae Constantin, antrenorul Petrolului.

Afla mai multe despre: valentin ticupetrolulofertafcsbnicolae constantin 

viewscnt
Articole similare