Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a Hellei Thomsen după victoria cu România. Ce spune despre starea de sănătate a lui Nycke Groot

Prima reacţie a Hellei Thomsen după victoria cu România. Ce spune despre starea de sănătate a lui Nycke Groot

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a suferit duminică, la Nancy, prima înfrângere la CE din Franţa, scor 24-29 (10-11), cu reprezentativa Olandei, în primul meci din grupa principală a II-a. Olanda face 6 puncte, tricolorele rămân cu 4.

Helle Thomsen, selecţionerul Olandei, a declarat la finalul partidei cu România că este foarte fericită pentru victorie.

„Am un respect deosebit pentru această echipă a României, a făcut o treabă foarte bună până acum. Ştiam că va fi un meci dificil. În prima repriză am avut avantaj doar de un gol, dar la începutul părţii secunde am jucat 6-7 minute foarte bine, am reuşit să marcăm multe goluri şi a devenit greu pentru echipa României să mai revină. Acum sunt foarte fericită!”, a spus Helle Thomsen.

Nycke Groot, jucătoarea numărul unu a olandezelor, s-a accidentat în minutul şapte şi nu a mai putut continua partida. Selecţionerul Olandei speră să o aibă la dispoziţie pentru restul turneului. „Singura informaţie pe care o am acum este că ea nu a mai putut să revină pe teren. Sper însă că va fi bine şi va putea să joace în continuare”, a declarat Helle Thomsen.

O medalie de argint la Euro 2016 şi una de bronz la Mondialul din 2017 a cucerit  Helle Thomsen de când e la cârma Olandei.

Afla mai multe despre: handbal olandanationala de handbal 

viewscnt
Articole similare