Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a LPF după apariţia cazurilor de COVID-19 la CFR Cluj! Justin Ştefan a anunţat ce li s-a întâmplat jucătorilor şi când s-ar putea juca derby-ul cu FCSB

Prima reacţie a LPF după apariţia cazurilor de COVID-19 la CFR Cluj! Justin Ştefan a anunţat ce li s-a întâmplat jucătorilor şi când s-ar putea juca derby-ul cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, a oferit primele detalii oficiale, după apariţia celor şase cazuri de coronavirus la CFR Cluj. Oficialul a confirmat informaţiile apărute până în acest moment şi a anunţat ce urmează pentru campioana României.

Noile cazuri de COVID-19 de la CFR Cluj, confirmate

LPF, prin Secretarul General Justin Ştefan, a anunţat că doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv la testul pentru coronavirus. În acest moment, toţi jucătorii lui Dan Petrescu sunt izolaţi. 

De asemenea, Justin Ştefan a anunţat şi ce urmează pentru campioana României: "Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic. 

Ei au fost izolaţi, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcţie de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun. Pentru moment nu luăm în discuţie amânarea partidei cu FC Botoşani. Aşteptăm retestarea de joi şi vedem atunci. Oricum, situaţia de azi nu modifică data meciului FCSB - CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie", a spus Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, pentur Agerpres.

Primul depistat pozitiv a fost Alexandru Păun, care a fost deja transportat la spital, dar în ultimele zile au fost identificaţi mai mulţi purtători ai virusului. 

După ce portarul Sandomierski şi antrenorul secund Curelea au fost depistaţi pozitiv, luni s-au aflat şi numele celorlalţi. Este vorba despre Damjan Djokovic, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan. 

Ce se întâmplă acum la CFR Cluj, club care a înregistrat şase cazuri de coronavirus. Unii dintre jucători au ajuns la spital

Afla mai multe despre: justin stefanlpfcfr clujcoronavirus cfr cluj 

viewscnt
Articole similare