Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Adi Mutu după ce Edi Stăncioiu a fost îndepărtat de fanii Rapidului

Prima reacţie a lui Adi Mutu după ce Edi Stăncioiu a fost îndepărtat de fanii Rapidului

Rapid

Comentarii

Numirea lui Adi Mutu la Rapid a încins spiritele în Giuleşti. Totul a pornit de la secundul pe care l-a ales ”Briliantul”: Eduard Stăncioiu.

Prima reacţie a lui Adi Mutu după ce Edi Stăncioiu a fost îndepărtat de fanii Rapidului 

Dacă Mutu poate fi acceptat de fani, secundul său nu are nicio şansă de a fi tolerat de suflarea giuleşteană.

Eduard Stăncioiu a jucat doi ani la FCSB, dar se află în conflict cu fanii Rapidului de dinaintea transferului la rivală.

În urmă cu 16 ani, Rapid se lupta la campionat împotriva formaţiei roş-albastră, iar o victorie cu Sportul avea să fie crucială în lupta la titlu. FCSB se impunea cu 2-1 împotriva formaţiei bucureştene, după ce Eduard Stăncioiu, portarul Sportului, comitea un penalty pe final de meci. Fostul goalkeeper avea să fie acuzat de blat în favoarea formaţiei roş-albastră, deşi, desigur, a negat tot.

Încă de atunci, Eduard Stăncoiu a devenit un inamic al suflării giuleştene, iar fanii nu vor să vadă numele său asociat cu clubul. Astfel că, obligat de suporteri, Stăncioiu a renunţat la funcţie de antrenor secund la Rapid. 

Adi Mutu a avut prima reacţie după decizia luată de Stăncioiu.

”Nu, eu sincer nu ştiam de acest lucru, într-adevar a fost o reacţie din partea fanilor, dar Edi când a văzut acest lucru a decis să se retragă. 

 Eu i-am zis că sunt alături de el indiferent de ce decizie va lua pentru ca în afară de faptul că face parte din stafful meu e şi prietenul meu, deci eram alături de el indiferent de situaţie. A dat dovadă de multă maturitate pentru că la final totul se spărgea în capul meu şi a preferat să nu se lase loc de înterpretări, situaţia să nu devină şi mai caldă şi a preferat să se retragă. Pe undeva îmi pare rău că era prima lui experienţă şi începea să vadă cum e viaţa ca antrenor, dar asta e, eu sper ca pe viitor să avem ocazia să lucrăm din nou împreună. 

 Cu Mihaiţă Ianovschi mă cunosc de peste 30 de ani, tatăl lui m-a antrenat, am discutat azi de dimineaţa şi este alegerea pe care am făcut-o eu, rămâne să definitivăm contractul şi anumite detalii, şi dacă totul este ok îl aştept de luni la antrenamente”, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: adrian mutustancioiurapid 

viewscnt
Articole similare