Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Adi Popa, după transferul la FCSB: "Îmi voi pune calităţile în slujba echipei". Ce număr va purta

Prima reacţie a lui Adi Popa, după transferul la FCSB: "Îmi voi pune calităţile în slujba echipei". Ce număr va purta

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru împrumutul lui Adrian Popa până la sfârşitul acestui sezon.

Adrian, care va purta tricoul cu numărul 88, se va alătura echipei sâmbătă dimineaţă şi va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminică seara.

"Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanţă şi unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calităţile în slujba echipei şi îmi doresc să reuşim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiţii europene şi, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă şi să ne susţină aşa cum numai ei ştiu să o facă. Doar împreună putem reuşi!", a declarat Adi Popa.

Adi Popa nu a mai marcat de mai bine de doi ani

Adi Popa revine, astfel, la FCSB, el fiind vândut la Reading în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 600.000 de euro. De atunci, Adi Popa a adunat doar 17 meciuri în tricoul lui Reading şi a reuşit să înscrie un singur gol. În ultimele două sezoane, "Motoreta" a fost împrumutată la Al Taawon, respectiv Ludogoreţ Razgrad, strângând, în total, 23 de meciuri şi nici măcar un gol.

7 trofee cu FCSB între august 2012 şi ianuarie 2017

88 este numărul pe care îl va purta Adi Popa

Afla mai multe despre: popa 

viewscnt
Articole similare