Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după ce TAS a decis că echipa din Liga 1 are în continuare dreptul să folosească exclusiv denumirea de Universitatea Craiova

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după ce TAS a decis că echipa din Liga 1 are în continuare dreptul să folosească exclusiv denumirea de Universitatea Craiovagalerie foto

U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a primit o veste proastă de la Laussane. TAS a publicat, sâmbătă, decizia prin care se arartă că FC U Craiova 1948 a pierdut procesul în care solicită ca echipa din Liga 1, U Craiova, să poate folosi marca Universitatea Craiova în competiţiile în care este angrenată.

UPDATE: Adrian Mititelu a oferit pe pagina sa de Facebook o primă reacţie după ce TAS a decis să menţină decizia luată pe 3 iulie de Comitetul Executiv al FRF, prin care echipa din Liga 1 are voie să folosească exclusiv denumirea de Universitatea Craiova: 

”Cine suntem noi  ?
Cine sunt ei?
Nimeni nu poate sterge ADEVARUL!
Noi - nume oficial in Registrul Sportiv, U CRAIOVA 1948 ,societate sportiva infiintata in anul 2013 cu scopul declarat de a sprijini si continua activitatea clubului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ,club ce a activat pana in anul 2011 (si o perioada scurta 2013-2014) in cadrul structurii sportive FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA,in prezent in faliment dupa decapitarile din 2011 si 2013!
Ne am reinscris in competitie de abia in 2017 deoarece DOAR atunci am avut posibilitatea materiala.
Am inceput un nou drum de jos cu demnitate si mandrie .
In ciuda tuturor piedicilor ,blocajelor de tot felul ,am reusit sa RENASTEM ,sa avem perspective reale de a ajunge unde am fost candva.
Ei - Un club infiintat in 2013 in urma dorintei acerbe a lui MIRCEA SANDU de a acoperi distrugerea UNIVERSITATII CRAIOVA si de a arunca o momeala iubitorilor Stiintei!
Au fost introdusi direct in liga 2 exact cum au aparut in fotbalul romanesc echipele Militiei si Armatei in anii '47-'48!
AU FOST SPRIJINITI DE MAFIA POLITICA IN MOD CRIMINAL!
Au primit in mod abuziv baza de antrenament din Complexul Oblemenco facuta din banii clubului nostru ,in timp ce noi am fost aruncati in strada  ,practic am fost condamnati la pieire si uitare!
Clubul care azi evolueaza in liga 1  are denumirea oficiala in Registrul Sportiv U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV,insa initial in 2013 s a numit BLUE LIONS CAPITAL BUCURESTI,ulterior devenind CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA!
Asocierea cu Clubul Sportiv condus de Badea Pavel a fost facuta DOAR pt a induce in eroare suporterii adevaratei STIINTA!
Cum suntem juridic in prezent!
Ei au DEOCAMDATA dreptul sa foloseasca in competitie exclusiv denumirea UNIVERSITATEA CRAIOVA ,raportat la faptul ca marca Universitatea Craiova este detinuta de clubul sportiv condus de Badea.
Putem folosi fara nicio problema denumirile de FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA,FC UNIVERSITATEA!
Noi detinem fara tagada ISTORIA,PALMARESUL SI CONTINUITATEA SPORTIVA a echipei istorice UNIVERSITATEA CRAIOVA,fosta STIINTA,fosta UNSR,etc.
Noi detinem exclusiv sigla arhicunoscuta cu LEUL!
Faptul ca ei in continuare se folosesc ilegal si ilegitim de sigla si istoria noastra reprezinta abuzuri care vor fi reglate in timp!
Asa cum se cunoaste exista pe rol multe alte procese civile,Instante nationale ori TAS, dar si penale aflate in diferite faze procesulale ,vor mai dura ani pana se vor finaliza,eu insa sunt increzator ca in final vom castiga TOT,pentru ca noi suntem UNIVERSITATEA CRAIOVA!
IMPOSTURA o sa inceteze intr-o zi!”, se arată în comunicatul postat pe contul de Facebook al lui Adrian Mititelu. 

În plus, echipa lui Mititelu a primit şi o amendă de 10.000 de franci elveţieni. Trebuie să plătească 5.000 de franci către FRF şi alte cinci mii către U Craiova, echipa din Liga 1.


Mititelu a contestat la TAS decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 iulie 2019, în care s-a aprobat cu unanimitate de voturi solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA de a folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova, cu menţiunea că în situaţia în care apare o hotărâre judecătorească care sa anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective sau să anuleze contractul de utilizare a mărcii, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta înscrisă în evidenţele Registrului Comerţului.

TAS a decis că decizia este una legală şi echipa din Liga 1 poate folosi denumirea de Universitatea Craiova.Formaţia controlată de Mihai Rotaru are contract de asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova valabil pe 15 ani.

viewscnt
Articole similare
Tentativa de mituire la nationala. Radoi: "Au incercat sa-mi dea 50.000 de euro sa convoc un...