Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după ce a apărut informaţia că s-ar fi certat cu Adrian Mititelu

Prima reacţie a lui Adrian Mutu după ce a apărut informaţia că s-ar fi certat cu Adrian Mititelu

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mutu a oferit o primă reacţie după ce a apărut informaţia că antrenorul lui FCU Craiova s-ar fi certat cu Adrian Mititelu sr. din cauza transferurilor.

Luni a apărut informaţia că relaţia dintre Adrian Mutu şi patronul Adrian Mititelu s-a deteriorat deja, deşi fostul selecţioner al naţionalei de tineret încă n-a apucat să debuteze în campionat. Disputele ar fi pornit de la transferuri.

În vreme ce Adrian Mutu a cerut anumiţi jucători, preferinţele lui Adrian Mititelu ar fi fost diferite. Acum, Adrian Mutu a oferit o primă reacţie despre presupusa ceartă cu Adrian Mititelu.

Adrian Mutu, prima reacţie după ce a apărut informaţia că s-a certat cu Adrian Mititelu: ”Atât am de spus”

Şefii lui FCU Craiova s-au apucat serios de treabă după ce echipa a promovat în Liga 1, în speranţa că oltenii vor reuşi să intre în play-off. După lungi negocieri, cei de la FCU Craiova au reuşit să-l convingă pe Adi Mutu să lase naţionala de tineret şi să vină în Bănie.

Între timp, relaţia dintre Mutu şi conducere s-ar fi deteriorat. ProSport a scris luni că fostul golgheter al Fiorentinei şi Adrian Mititelu senior (care este în închisoare) s-ar fi certat. Disputa ar fi pornit de la transferurile lui FCU Craiova.

Adrian Mutu i-ar fi trimis lui Mititelu sr. o listă cu jucătorii pe care îi doreşte, însă patronul lui FCU Craiova n-ar fi reuşit să transfere niciunul dintre fotbaliştii solicitaţi de antrenor. În acelaşi timp, Adrian Mititelu a insistat să fie păstraţi câţiva jucători care sunt sub nivelul Ligii 1, dar care au o relaţie foarte bună cu patronul.

Într-o primă reacţie, Adrian Mutu a negat că ar fi existat vreo ceartă cu Adrian Mititelu: ”Nu este nimic adevărat şi nici nu vreau să intru în astfel de cancanuri. Campionatul se pare că deja a început. Atât am de spus. Nu vreau să intru în astfel de cancanuri şi să dezmint toate prostiile care apar”, a spus Adi Mutu, potrivit ediţie.ro.

În acelaşi timp, ediţie.ro, publicaţie de Adrian Mititelu, a anunţat că Luis Pedro Cavanda n-a fost păstrat în lot, după ce n-a trecut probele. Fundaş dreapta de meserie, Cavanda are un CV impresionat, cu meciuri la Lazio, Standard Liege şi Galatasaray. Însă belgianul în vârstă de 30 de ani n-a jucat deloc în ultimul an.

De altfel, transferul lui Cavanda ar fi fost unul dintre subiectele de dispută dintre Mutu şi Mititelu. Fostul selecţioner ar fi insistat ca acesta să fie păstrat, în timp ce patronul Craiova n-a vrut să plătească salariul unui jucător care în ultimul an nu a avut echipă.

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...