Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Alexandru Tudorie după transferul la noua echipă: ”Mă bucur că am ales Sepsi, mă caută de mult”. Ce spune Bergodi de venirea sa

Prima reacţie a lui Alexandru Tudorie după transferul la noua echipă: ”Mă bucur că am ales Sepsi, mă caută de mult”. Ce spune Bergodi de venirea sa
Comentarii

Alexandru Tudorie s-a transferat oficial la Sepsi, liber de contract, după despărţirea de Arsenal Tula.

Lotul lui Sepsi s-a reunit, marţi, urmând o perioadă de pregătire pentru formaţia lui Cristiano Bergodi, înaintea etapei de campionat de pe 20 ianuarie.

La reunirea s-a aflat şi noul jucător adus de Sepsi, Alexandru Tudorie, repatriat după aventura de la Arsenal Tula, care plătise jumătate de milion de euro pentru a îl aduce de la Voluntari.

Atacantul de 25 de ani nu s-a simţit bine în Rusia însă şi a ales să revină în ţară, la un club care ”îl caută de mult timp”.

Tudorie a afirmat că este bucuros că a semnat cu Sepsi şi că are obiectivul de a ajuta echipa să prindă play-off-ul.

Prima reacţie a lui Alexandru Tudorie după transferul la noua echipă

Mă bucur că am ales Sepsi, dânşii mă caută de foarte mult timp şi m-am bucurat din nou să primesc un telefon din partea lor.

Mă ştiu cu Mister şi îmi pare bine că am din nou şansa să lucrez cu el şi sper să o fac la fel cum am făcut-o la Voluntari.

Sperăm să fim în play-off, că asta e obiectivul. Să intrăm în play-off şi să câştigăm Cupa României.

Nu a fost surpriză (n.r. clasarea celor de la Voluntari pe podium la finalul lui 2021), pentru că ştiam pe majoritatea băieţilor, ei au păstrat anumiţi jucptori şi când băieţii joacă de mai mult timp împreună deja îşi fac nişte automatizări, se cunosc mai bine.

Mă bucur pentru ei şi sper să intre şi ei şi să intrăm şi noi în play-off”, a declarat Alexandru Tudorie.

Ce spune Bergodi de venirea lui Tudorie

Cristiano Begodi a vorbit şi el despre transferul făcut şi a recunoscut că l-a adus pe atacant pentru că a fost mulţumit de randamentul său la celelalte echipe la care au colaborat.

A venit Alex, pe care îl cunosc foarte bine de când l-am avut la Voluntari, l-am adus şi la Craiova, unde din păcate a avut un pic de ghinion.

E un băiat bun, un jucător care poate fi util pentru noi, împreună cu ceilalţi atacanţi”, a adăugat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: alexandru tudorie 

viewscnt
Articole similare