Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Andrei Cristea, după ce a semnat cu Universitatea Craiova! De ce nu s-a mai făcut transferul la FCSB: ”Nu a fost uşor”

Prima reacţie a lui Andrei Cristea, după ce a semnat cu Universitatea Craiova! De ce nu s-a mai făcut transferul la FCSB: ”Nu a fost uşor”
Comentarii

Andrei Cristea a vorbit pentru prima dată după transferul la Universitatea Craiova. Atacantul a explicat de ce nu a ajuns la FCSB şi cum l-a convins Craiova să semneze.

Schimbul dintre Poli Iaşi şi Craiova a luat pe toată lumea prin surprindere. În negocieri cu FCSB, Andrei Cristea a virat brusc spre Craiova, iar oltenii i-au trimis în Copou, împrumut, pe Gardoş şi Burlacu.

”Mă bucur că s-a realizat acest transfer, este un pas mare pentru mine. Ajung la o echipă mare, cu pretenţii, care se bate la campionat şi la cupă. Sunt bucuros şi vreau să înscriu multe goluri.

A fost interes din partea celor de la FCSB, au fost nişte discuţii, dar acum este tardiv să mai vorbim despre altă echipă. Sunt cu gândul şi sufletul la Craiova. Mă bucur că oamenii de la Iaşi m-au înţeles şi sper acum să ne îndeplinim obiectivele la Craiova.

Craiova a fost clubul cel mai hotărât. Mi s-au părut cei mai corecţi în aceste negocieri şi i-am apreciat foarte mult. Nu vreau să mai vorbesc despre altă echipă, e un capitol închis pentru mine. A fost o perioadă agitată, nu e uşor să gestionezi un astfel de moment, dar de azi sunt jucătorul Craiovei şi îmi doresc să confirm. Nu am niciun regret că nu am ajuns la FCSB. Mă bucur că am semnat cu Craiova”, a spus Andrei Cristea

Afla mai multe despre: andrei cristeafcsbcraiovatransfer 

viewscnt
Articole similare